Medina med diva-vaner

Popdronningen forlanger lidt mere af hotellerne nu, end hun gjorde for et par år siden

Medina forlanger lidt mere af de hoteller hun bor på nu, end hun gjorde tidligere. (foto: Anthon Unger)
Medina forlanger lidt mere af de hoteller hun bor på nu, end hun gjorde tidligere. (foto: Anthon Unger)

Hun skal endnu ikke have ensfarvede M&M's på sit hotelværelse, når hun rejser rundt i ind og udland, men lidt kvalitet vil hun dog gerne have på de hoteller, hun indlogerer sig på.

- Jeg har da efterhånden lært, at det er rart, hvis hotellet jeg bor på har en vis standard. Jeg er f.eks. blevet ret glad for, når hotellet har shampoo og balsam, fortæller Medina til ekstrabladet.dk.

Læs også: Fans kopierer Medinas tatoveringer

- Det er lidt irriterende, når tjenerne glemmer bestik, hvis man bestiller roomservice. Det har jeg virkelig oplevet overraskende mange gange, og helt ærligt, så fatter jeg ikke helt, hvordan man kan glemme det.

Betyder mest
Medina har i en længere periode forsøgt at slå igennem i USA, men i den næste halvanden måneds tid står den på en kombination af egen lejlighed og hotelværelser her i Danmark. I første omgang skal hun rejse rundt på egen hånd til diverse koncerter, og i juli måned skal hun på turne med Grøn Koncert i det danske sommerland.

Læs mere: Her er din musiksommer

På Grøn Koncert vil hendes fans kunne opleve hende i en interviewsituation på scenen under koncerterne - noget som man ellers ikke har set meget af herhjemme. Mest af alt glæder den nu blonde sangerinde sig dog til at optræde for et dansk publikum efter en periode i USA.

- Danmark og mine fans herhjemme er det, der betyder mest for mig. Det er dem, der har været med til at starte min karriere, og de har været med til at gøre det muligt for mig, at jeg kan prøve mig af internationalt. Så jeg glæder mig rigtig meget til at få lov til at optræde for dem her til sommer.

0 kommentarer
Vis kommentarer