Bundesen kæmper for helbredet

Shu-bi-dua-sangeren er stadig indlagt og i genoptræning efter blodproppen. Om tre-fire uger vil offentligheden få mere præcis besked om hans tilstand

Michael Bundesen har det efter omstændighederne godt, hedder det på tredje uge fra folkene omkring ham. (Polfoto/Her og Nu)
Michael Bundesen har det efter omstændighederne godt, hedder det på tredje uge fra folkene omkring ham. (Polfoto/Her og Nu)

Omtrent tre uger efter, at han blev ramt af en blodprop i hjernen er Shu-bi-dua-sangeren Michael Bundesen stadig indlagt på hospitalet. Han er i genoptræning, og det går planmæssigt, oplyser Shubbernes talsmand, direktør Henrik Seifert i fra bookingbureauet PDH.

– Michael har det efter omstændighederne godt, siger han.

Seifert understreger dog, at der vil gå yderligere tre-fire uger, før der vil blive videregivet væsentligt anderledes budskaber til offentligheden.

Ikke i livsfare
Siden blodproppen ramte som et chok i slutningen af maj, har folkene omkring den folkekære sanger udstyret sig selv med mundkurv i et forsøg på at skabe ro om Bundesen i hans svære situation.

Oplysningerne har været sparsomme og har kun i beskedent omfang varieret fra den pressemeddelelse, Henrik Seifert udsendte på gruppen og familiens vegne 24. maj, hvor blodproppen var indtruffet nogle dage forinden.

I pressemeddelelsen hed det, at Michael Bundesen snart forventede at være på benene igen, og til Ekstra Bladet understregede Seifert, at Shub-sangeren ikke havde været i livsfare.

At det ikke var en ’søndags-udflugt’, Bundesen var ude på, blev dog tydelig, da alle sommerens koncerter med Shu-bi-dua samtidig blev aflyst.

Delvist lammet
Ekstra Bladet har dog også modtaget oplysninger, der tydede på, at det stod værre til end forklaret. Bundesen skulle være delvist lammet i den ene side af kroppen, og kilden stillede sig skeptisk over, hvor hurtigt sangeren ville være frisk til at genoptage karrieren igen.

– Han kommer tilbage og optræder på et senere tidspunkt, sagde Seifert til Ekstra Bladet, da blodproppen blev gjort tilgængelig for offentligheden.

Men det tidsrum kan jo være et vidt begreb.

Michael Bundesen har to voksne børn, Nanna Maria og Nicolaj, foruden efternøleren Karl Gustav.

0 kommentarer
Vis kommentarer