Roskilde: Se at få købt billetter

Roskilde Festival forventer, at der snart bliver udsolgt til den 41. udgave af kulturinstitutionen

Der er om at komme ud af fjerene og få købt billet, hvis man vil deltage i dette års Roskilde Festival ifølge talskvinden Christina Bilde. (Foto: Thomas Borberg)
Der er om at komme ud af fjerene og få købt billet, hvis man vil deltage i dette års Roskilde Festival ifølge talskvinden Christina Bilde. (Foto: Thomas Borberg)

Vi får snart udsolgt. Tror vi. Måske.

Roskilde Festival holder fast i, at forsalget af festival-billetter hører til blandt de allerbedste nogensinde. Det til trods for, at der stadig er Roskilde-billetter til salg i modsætning til samme tidspunkt flere af de forrige år.

LÆS OGSÅ: Kritik preller af på Roskilde-gæster

- For en måned siden fortalte I, at forsalget til dette års festival er blandt de allerbedste nogensinde. Hvis det er tilfældet, må det da også være ved at være oppe over med at få udsolgt, nu hvor der kun er 20 dage tilbage til I åbner dørene?

- Det er rigtigt, at det er gået virkelig godt i år. Sidste år fik vi udsolgt, lang tid før festivalen begyndte, og i år har været endnu bedre, men jeg vil helst ikke sige noget om, hvornår der bliver udsolgt, før vi er helt sikre, fortæller talskvinden for Roskilde Festival, Christina Bilde.

Ikke helt endnu
- Hvorfor vil I ikke fortælle gæsterne om det, hvis det er tæt på?

- Jamen, vi vil bare helst ikke gå ud med en udmelding om, at det er sidste chance, før vi er hundrede procent sikre, og det er vi ikke helt endnu.

- Men i 2007 blev der udsolgt 2. juni og sidste år blev der udsolgt 14 dage før. Hvis det er gået så godt, som I siger, kan der vel ikke gå meget mere end en uge, før billetterne er væk?

- Jeg vil som sagt ikke af- eller bekræfte, at der vil blive udsolgt i løbet af en uge. Men jeg vil da opfordre vores gæster til at se at få købt deres billetter, så de undgår situationen fra sidste år, hvor det kom bag på en masse mennesker, at der pludselig var udsolgt.

Roskilde Festivalen åbner campingområdet 25. juni, men selve festivalpladsen slår først portene op 30. juni.

0 kommentarer
Vis kommentarer