København oversvømmet af tis

100.000 menneskers tis var for meget for Nørrebro, som nærmest blev skyllet væk under Distortion torsdag. Fredag aften venter samme skæbne Vesterbro

Skraldedyngerne var overalt på Nørrebro fredag morgen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Skraldedyngerne var overalt på Nørrebro fredag morgen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Den hyper-populære Distortion-festival kører på tredje ud af fem dage, og den har allerede trukket store overskrifter inden festen kulminerer fredag og lørdag aften på Vesterbro og i DGI-byen.

Allerede inden festivalens start var de massive mængder skrald til debat, men en øget oprydningsindsats har ikke båret frugt - langt fra.

Tis trænger ind i beboelsesejendomme
Onsdag aften måtte en koncert udskydes pga. kaos og fredag er to mænd blevet anholdt for drug-rape.

Og fredag sejler Nørrebro så i tis, fordi der ikke var tilnærmelsesvist mange toiletter nok, da omkring 100.000 mennesker festede på Nørrebro torsdag.

Urinmasserne er mange steder drevet fra gader og stræder og ind i beboelsesejendommene, skriver ibyen.dk.

Ingen toiletter
Festivalledelsen erkender problemet men siger samtidig, at man intet kan gøre for at forhindre en gentagelse, når det er Vesterbro-borgernes tur til at blive invaderet fredag aften.

- Der er ingen toiletter at få. Vi havde kalkulereret med en stigning på 15-20 procent flere mennesker. Det kan du gange med et par hundrede. De to første dage har vi været 180.000 mennesker, siger pressetalsmand Christian Langballe til ibyen.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer