Dræsinebanden-Andreas er død

Et af dansktoppens største og populæreste navne er død. Andreas P. Nielsen blev 57

Andreas og hans kære Inge-Marie, der sammen var en del af dansktoppen og fast inventar i Giro 413 i gruppen Dræsinebanden. Andreas døde i morges. (Polfoto)
Andreas og hans kære Inge-Marie, der sammen var en del af dansktoppen og fast inventar i Giro 413 i gruppen Dræsinebanden. Andreas døde i morges. (Polfoto)

Klokken fem fredag morgen mistede dansktoppen en stor personlighed.

Andreas P. Nielsen - stifteren af og frontfigur i Dræsinebanden - døde efter kort tids kræftsygdom. Han blev 57 år.

- Det er med stor sorg i hjertet, jeg må meddele at Andreas Nielsen er død. Det har som altid været en stor fornøjelse at arbejde med Andreas og hans kone Inge-Marie, som altid har haft en professionel og stor menneskelig omtanke til de mennesker, de har omgået sig med. Jeg er dybt rystet over, at en sygdom så hurtig kan nedbryde et stærkt og sundt menneske, siger Henrik Sørensen Label Manger for EMI Music - der har udgivet CD' er og samarbejdet med Dræsinebanden i mange år.

Hurtigt afkræftet
Sygdommen ramte ifølge Henrik Sørensen sangeren i december måned sidste år, hvor han følte sig sløj under indspilningerne til Dræsinebandens seneste album.

- Efter alt var indspillet i studiet, tog sygdommen til, og Andreas blev meget hurtigt afkræftet og mere dårlig. Andreas var stærk og havde en vilje der overgik alt. Selv trods sin sygdom ville Andreas også indspille reklamespots for albummet - og det var en personlig kamp, der kostede kræfter. Sådan var Andreas - han kæmpede til det sidste, fortsætter Henrik Sørensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.PK Keränen: 'Serobi Songs' (Playground-album/Ude 31. januar)
2.Jonathan Wilson: 'Dixie Blur' (Bella Union-album/Ude 6. marts)
3.Jackie Lynn: 'Jacqueline' (Drag City-album/Ude 10. april)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.American Football: 'Year One Demos' (Polyvinyl-ep/Ude nu)
2.Sondre Lerche: 'Britney' (PLZ-ep/Ude nu)
3.Beck: 'Hyperspace' (Capitol-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere