Katastrofefrygt stopper koncert i København

Politiet udsatte onsdag aften en udendørs koncert i København på grund af kaos Alt for mange mennesker var mødt op

Her går det galt. Alt for mange vil til gratis koncert ved Studiestræde og Vor Frue Plads i København. (Foto: Joachim Adrian)
Her går det galt. Alt for mange vil til gratis koncert ved Studiestræde og Vor Frue Plads i København. (Foto: Joachim Adrian)

En storstilet koncert i forbindelse med årets Distortion-festival i København er onsdag aften blevet stoppet før den var begyndt efter politiets ordre.

Der var mødt så mange mennesker frem i Studiestræde og på Vor Frue Plads i centrum af København, at politiet frygtede, at det ville ende i en katastrofe.

- Det er rigtigt, at vi har aflyst koncerten grundet voldsomt mange mennesker. Hvis musikken havde fået lov til at spille, og folk var begyndt at hoppe og danse rundt, kunne det have udviklet sig rigtig kedeligt, siger Københavns Politis centrale vagtleder til ekstrabladet.dk.

Trentemøller blandt aflyste kunstnere
Ifølge ibyen.dk har det kostet arrangørerne 800.000 kroner at stable koncerten med titlen 'Live Mixtape' på benene, og den internationalt anerkendte DJ Anders Trentemøller er blandt kunstnerne.

Koncerten kunne gennemføres med halvanden times forsinkelse. Da var det lykkedes politiet at sprede menneskemængden til de omkringliggende gader, og det blev vurderet, at det var forsvarligt at tænde for musikken.

Det har onsdag aften ikke været muligt at få en kommentar fra Distortions talsmand Christian Langballe.

0 kommentarer
Vis kommentarer