Shu-bi-duas forsanger ramt af blodprop

Forsanger for Shu-bi-dua, Michael Bundesen, har fået en blodprop. Alle bandets sommerkoncerter er aflyst. Bundesen er dog i bedring

Michael Bundesen er blevet ramt af en blodprop. Det betyder, at Shu-bi-dua har aflyst deres koncerter. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Michael Bundesen er blevet ramt af en blodprop. Det betyder, at Shu-bi-dua har aflyst deres koncerter. (Foto: Thomas Lekfeldt)

Shu-bi-duas forsanger, Michael Bundesen, fik i torsdags en blodprop i sit hjem.

62-årige Bundesen kom hurtigt i behandling på hospitalet og er nu i god bedring, oplyser PDH Music A/S i en pressemeddelelse.

- I den kommende periode er det vigtigt, at Michael får ro og tid til at komme sig. Derfor har Shu-bi-dua besluttet at aflyse alle koncerter denne sommer. Michael og Shu-bi-dua forventer dog snart igen at tage på turné, lyder det i meddelelsen.

Se Shu-bi-duas koncertplan her.

- Vi beder alle have forståelse for og respektere privatlivets fred samt give Michael og hans familie den nødvendige ro i denne situation.

Shu-bi-duas debut
Michael Bundesen udgave i 1973 singlen 'Fed Rock/Tynd Blues' sammen med guitaristerne Michael Hardinger, Poul Meyendorff, trommeslageren Bosse Hall Christensen og bassisten Niels Grønbech.

Til sammen kaldte de sig Shu-bi-dua, og det var egentlig meningen, at den succesfulde single skulle have været en enlig svale.

Sådan blev det ikke og i 1974 udgav bandet deres første album.

De næste ti år var Bundesen forsanger i Shi-bi-dua, inden han valgte tv-branchen frem for musikken.I 1987 vendte Bundesen tilbage til Shu-bi-dua og har været med lige siden.

Shu-bi-dua har i dag 38 udgivelser bag sig.

0 kommentarer
Vis kommentarer