Nyt Seebach-album til oktober

Singleforløber fra den succesfulde popsanger udsendes i slutningen af august

Rasmus Seebach - ved at færdiggøre karrierens andet album. (Foto: Thomas Sjørup)
Rasmus Seebach - ved at færdiggøre karrierens andet album. (Foto: Thomas Sjørup)

Selvom han er nyforelsket i smukke Julie Zangenberg har tidens største danske popnavn på herresiden, Rasmus Seebach, også haft tid til at skrive nye sange, som han for tiden er i studiet for at indspille.

Resultatet af anstrengelserne udkommer til oktober i form af Rasmus’ andet album, der skal forsøge at gøre debut-pladens enorme succes kunsten efter. 200.000 solgte eksemplarer er ikke herdagskost i dagens popmusik, men det antal er pop-prinsen tæt på at runde.

Succes øger presset
Det øger selvfølgelig presset på efterfølgeren, der naturligvis gerne må blive en lige så stor landeplage.

- Jeg kan da godt se, at det virker som et pres, at det er gået så godt, som det er, men ærlig talt tænker jeg ikke så meget over det. Jeg skriver jo bare sange om mit liv, min verden og min dagligdag... at folk så kan lide min musik, er jeg da glad for, men hvis ikke de kunne, så ved jeg ærlig talt ikke, hvad jeg skulle gøre anderledes, siger Tommy Seebachs søn.

Albummet har endnu ikke fået nogen titel, men en første single vil blive udsendt i slutningen af august. Det bliver altså den første smagsprøve på det meget ventede album.

1 af 2 Rasmus Seebach - snart klar med nye popsange. (Polfoto/Michael Stub)
2 af 2 Rasmus Seebach - ved at færdiggøre karrierens andet album. (Foto: Thomas Sjørup)