George Michael til Danmark

Stjernen afholder verdenspremiere i Herning, hvor han giver hele tre shows i sensommeren

George Michael - popveteranen på scenen i Aarhus anno 2007. (Foto: Henrik Schütt)
George Michael - popveteranen på scenen i Aarhus anno 2007. (Foto: Henrik Schütt)

George Michael er en meget populær mand i Danmark, og den 47-årige engelske popstjerne bliver næppe mindre elsket, efter han har valgt at afholde verdenspremieren på sit nye arenashow i Jylland.

Den kontroversielle og skandaleramte sanger med en fortid i Wham! optræder ikke mindre end tre aftener i Jyske Bank BOXEN i Herning - fans kan sætte krydser i kalenderen mandag 29. august, onsdag 31. august og fredag 2. september.

Ugen før går George Michael på scenen under mindre forhold i Prag, men de danske arrangører, ICO, siger til Ekstra Bladet, at premieren på selve arenashowet er i Danmark.

Eneste i Skandinavien
Koncerterne er de eneste i Skandinavien på turnéen, der er døbt 'Symphonica - The Orchestral Tour!'. Som titlen antyder, medbringer George Michael ikke blot sit band men også et symfoniorkester, der skal fosøge at give hitkataloget nyt liv.

På veteranens seneste turné - der i øvrigt blev annonceret som den sidste - oplevede mere end 150.000 danskere George Michael, der spillede to gange i Parken i København og to gange på NRGi Park i Aarhus.

Til koncerterne i Jyske Bank BOXEN vil der 'kun' blive solgt 12.000 billetter per aften. De sættes til salg for mellem 595 og 1495 kroner torsdag 19. maj klokken 10.00 via billetlugen.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer