Annonce:
Annonce:

Medina på vej til USA

Aarhusianeren vælter Cannes og skriver stor amerikansk pladekontrakt

Nyt look: Blonde Medina havde allerede sin første USA-kontrakt, da hun slog til på musikmessen i Cannes. (Foto: Ajour Press)
Nyt look: Blonde Medina havde allerede sin første USA-kontrakt, da hun slog til på musikmessen i Cannes. (Foto: Ajour Press)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

CANNES (Ekstra Bladet): Medina, 28, har det, de fleste på musikscenen tror, de har: star quality! Hun er undtagelsen og supercool.

Det viser hun lige nu ved den internationale musikmessee Midem i Cannes, hvor Shakira og mange andre stjerner har slået sig løs for at overbevise omverdenen om deres fortræffelighed.

Det lykkes for Medina. Natten til i går blæste hun et fuldt hus af musikkøbmænd omkuld ved en præsentation af dansk dance-musik på Le Loft i Cannes.

Men allerede få timer inden showet satte hun sin underskrift på den første amerikanske kontrakt med det største og førende selskab for dance, Ultra i New York. Selskabet er så velforberedt, at det allerede om en uges tid er klar til at satse med hendes to hitsingler 'You and I' og 'Addiction'.

Om to uger går Medina i studiet med sit nye album, som amerikanerne er med på .

LÆS OGSÅ: Medina gik shopamok

Annonce:

Millioner i Medina
Der er millioner i Medina. Men det stiger hende ikke til hovedet, for prikker man i den smukke overflade, dukker ydmygheden op:

- Jeg har nået langt mere, end jeg nogensinde har turdet drømme om, siger Medina i palmesuset på Cote d'Azur.

- Det er spændende, og jeg er lykkelig for at få lov. Det er en fed fornøjelse, hvis andre i verden bryder sig om ens musik.

- Er der overhovedet plads til andet i dit liv for tiden?

- Det skal der være. Det har jeg behov for, så det er der. Forskellen er måske, at mens jeg før dansede på gulvet, får jeg nu tilfredsstillet mit behov ved at gøre det på scenen, siger Medina på vej ud i den store verden.

Det er gået rigtig stærkt, siden hun hyggede sig med sin musik på en århusiansk sandwichbar og blev opdaget.

- Hvad med kæresten?

- Jeg har en kæreste, og ham er der tid til. Helt sikkert, siger Medina og bliver varm og tankefuld i blikket.

Ham dansede hun sig også til - eller rettere omvendt.

Annonce:

For det skete, da Mathias Arvedsen dansede for Medina ved tv's sportsgallashow 'Sport 2009'. De har lige fejret etårsdag.

LÆS OGSÅ: Medina slår kronprinsesse Mary

Hjælp til Afrika
- Skal du nu have 'heksedoktorer' med på at udvikle din musik fremover?

- Nej, jeg skriver selv al min musik - og det fortsætter jeg med.

Når Medina er hjemme igen, skal hun være med i det store tv-indsamlingsshow for unge i Afrika. Dernæst venter tv-optagelser i Tyskland, og om to uger går hun i studiet for at indspille sit nye album, og der skal også være tid til Ultra og USA , så der er ikke mange ledige dage i kalenderen.

- Til sommer gælder det festivalerne i den udstrækning, det lader sig gøre. Roskilde Festival har ikke været der endnu, men måske sker det snart.

- Kan du også gå i fred på gaderne derhjemme?

Annonce:

- Ja, sagtens, og skulle der være en enkelt, der beder om en autograf, giver jeg den. Folk er altid så søde. Jeg er ingen stjerne i min egen bevidsthed og gør bestemt heller ikke noget for at blive opfattet som det, når jeg bevæger mig rundt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: