Rossen: Svært at synge med klump i halsen

- Der var et par steder, hvor den virkelig bed, sagde Stig Rossen kort efter at have stået på scenen sammen med Bamses Venner

- Som jeg sagde, det bliver både med smil og med tårer, for selvfølgelig skal vi også sørge over hans bortgang, men vi kunne ikke give ham en smukkere hyldest end vi gjorde i aften, sagde Stig Rossen om lørdagens koncert med Bamses Venner. (Foto: René Schütze)
- Som jeg sagde, det bliver både med smil og med tårer, for selvfølgelig skal vi også sørge over hans bortgang, men vi kunne ikke give ham en smukkere hyldest end vi gjorde i aften, sagde Stig Rossen om lørdagens koncert med Bamses Venner. (Foto: René Schütze)

LÆS OGSÅ: Stig Rossen godkendt som Bamse

- Det har været en kæmpe oplevelse. Den har aften har været fuldstændig formidabel. Langt langt bedre end jeg havde turde håbe på.

Sådan lød den umiddelbare reaktion fra Stig Rossen kort tid efter, han var gået af scenen i Syvstenhallen i Sæby, hvor han lørdag optrådte med Bamses sange sammen med Bamses Venner.

Publikum tog godt imod Rossen, der erstattede den folkekære sanger, som døde af et hjertestop nytårsnat. Og de var klar til at holde fest lige fra starten, sagde en tydelig berørt Stig Rossen.

- At få lov til at stå her og synge de sange foran et feststemt publikum og høre dem synge med. Det er noget af det største, jeg har oplevet

- Det virkede som om, du næsten havde tårer i øjnene en overgang...

- Der var et par steder, hvor den virkelig bed. Da jeg sang 'Endnu engang' i første sæt, kunne jeg virkelig mærke... Det er en af mine yndlingssange fra Bamses repertoire. Og selvfølgelig her til sidst, da vi sang 'Tak for i dag', der kunne jeg mærke, at vi alle sammen sad med klumper i halsen, så der var det virkelig svært at synge. Og publikum stod også med tårer i øjnene.

SE OGSÅ: Eksklusivt: Her er Bamses sidste koncert

Klar til samarbejde
Den gode oplevelse gør, at sangeren er frisk på at fortsætte sammen med Bamses Venner, hvis muligheden byder sig.

- Jeg håber, at vi på en eller anden måde kan arbejde sammen i fremtiden?

- Så du håber at fortsætte sammen med Bamses Venner?

- Det er helt op til dem, og det skal de vurdere, for de har ikke kun mistet en god kollega, de har også mistet en god ven.

Næste gang Stig Rossen kan opleves i Bamse-sammenhæng er ved mindekoncerten mandag den 7. februar i NRGi Arena i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Bamses mindekoncert udsolgt på fire timer

1 af 2 Det nordjyske publikum mindedes Bamse 'på den måde, som man egentlig bedst kan mindes ham - ved at sprudle af livsglæde', mente Stig Rossen. (Foto: René Schütze)
2 af 2 - Som jeg sagde, det bliver både med smil og med tårer, for selvfølgelig skal vi også sørge over hans bortgang, men vi kunne ikke give ham en smukkere hyldest end vi gjorde i aften, sagde Stig Rossen om lørdagens koncert med Bamses Venner. (Foto: René Schütze)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.The Black Keys: 'Let's Rock' (Easy Eye-album/Ude 28. juni)
2.Delbert McClinton and Self-Made Men + Dana: 'Tall, Dark, & Handsome' (Hot Shot-album/Ude 26. juli)
3.Buddy & Julie Miller: 'Breakdown on 20th Ave. South' (New West-album/Ude 21. juni)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Spencer Radcliffe: 'Hot Springs' (Fat Possum-album/Ude nu)
2.Sacred Paws: 'Run Around the Sun' (Rock Action-album/Ude nu)
3.Pip Blom: 'Boat' (Heavenly-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere