Bamses ven rørt over Stig Rossens gestus

Bamses ven igennem hele livet og manager, John Madsen, kan ikke sige, om Bamses Venner genopstår med Sitg Rossen i forgrunden, men han er glad for den midlertidige løsning

Inden Flemming Bamse Jørgensens død var Bamses Venner hyret til en lang række koncerter i 2011. Deriblandt den i Syvsten Idrætsforening 29. januar. (Foto: Johan Mikkelsen)
Inden Flemming Bamse Jørgensens død var Bamses Venner hyret til en lang række koncerter i 2011. Deriblandt den i Syvsten Idrætsforening 29. januar. (Foto: Johan Mikkelsen)

LÆS OGSÅ: Stig Rossen erstatter Bamse

Flemming Bamse Jørgensens skygge hviler stadig tungt over hans nærmeste, men trods sorgen og savnet er der for første gang siden folkeheltens pludselige død nytårsnat glæde at spore i stemmerne hos de af dem, der stod ham nærmest, som Ekstra Bladet talte med i går.

Bamses ven igennem hele livet og mangeårige manager, John Madsen, er på kanten til at lyde rørt i glædelig forstand over Stig Rossens ja til at give Bamses Venner vokal 29. januar i Syvsten.

- Jeg vidste, at Stig ser op til Bamse, og at han kan hans numre. Derfor spurgte jeg, om han ville være med til at redde dette ene arrangement, som for længst var udsolgt og som i mange, mange år har glædet utallige mennesker, fortæller John Madsen.

Forbehold
Manageren tør ikke bevæge sig for langt ind i en diskussion om, hvorvidt Stig Rossens optræden i Syvsten kan blive startskuddet til en ny æra for Bamses Venner:

- Det er utrolig sødt af Stig, at han træder til i denne sammenhæng, men jeg hverken kan eller vil sidde her og forudsige, hvorvidt hans tilknytning til Bamses Venner bliver af mere permanent karakter.

- Stig siger jo ligeud, at hvis det går godt i Syvsten, så er han rede til at fortsætte?

- Jeg kan kun sige, at det er super-positivt, at han har den indstilling, men det er ikke det samme som, at Bamses Venner genopstår med Stig Rossen som ny forsanger.

Kun én sikker
Ifølge John Madsen er koncerten i Syvsten foreløbig den eneste af de mange programsatte i 2011, hvor Bamses Venner med sikkerhed går på scenen.

- Efter 29. januar er der cirka halvanden måned inden den næste planlagte koncert, og jeg kan ikke sige, om vi så bare kører løs med Stig Rossen.

- Det afhænger jo også af, om de mange arrangører synes om dette set-up med Stig Rossen, siger John Madsen.

LÆS OGSÅ: Bamse-koncert uden Bamse

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.The Black Keys: 'Let's Rock' (Easy Eye-album/Ude 28. juni)
2.Ty Segall: 'First Taste' (Drag City-album/Ude 2. august)
3.Halshug: 'Drøm' (Southern Lord-album/Ude 19. juli)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Amason: 'Marry Me Just For Fun' (Ingrid-single/Ude nu)
2.Sonic Youth: 'Battery Park, NYC: July 4th 2008' (Matador-album/Ude nu)
3.Pip Blom: 'Boat' (Heavenly-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere