Annonce:
Annonce:

Kashmir: Sådan holder vi hinanden ud

Det danske rockband Kashmir kan næste år fejre 20 års jubilæum, men de er ikke trætte af hinanden - endnu

Kashmir til Zulu Awards 2010. (Foto: Mogens Flindt)
Kashmir til Zulu Awards 2010. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Det er snart 20 år siden, at Kasper Eistrup pakkede rygsækken og drog afsted på efterskole. Et ophold, der skulle ændre hans liv. For det var nemlig her, han mødte Mads Tunebjerg og Asger Techau, som han dannede bandet Kashmir med.

Og selvom keyboardspilleren Henrik Lindstrand først sluttede sig til dem i 2001, så betyder det, at bandets kerne kan fejre 20 års jubilæum næste år.

Men selvom de har kendt hinanden i mange år og bare i 2010 har spillet over 100 koncerter sammen, så er bandet bestemt ikke ved at være trætte af hinanden.

- Det kan lade sig gøre for os, fordi vi sørger for at få taget nogle pauser fra hinanden. Jeg går meget op i min billedkunst, og det er vigtigt for mig at have den ved siden af, siger Kasper Eistrup og fortsætter.

- Det er sådan, vi holder hinanden ud efter så mange år. Vi har alle en hobby, som vi bruger kræfter på ud over musikken, siger Kasper Eistrup.

Pauserne giver energi
Mens han elsker at fordybe sig i tegninger, litografi og kobberstik, så er det andre ting, der tænder hans bandmedlemmer.

- Asger er meget glad for hurtige sportsbiler, som han samler på, og Henrik fordyber sig i filmmusik, som han er dygtig til at lave. For Mads er det den elektroniske musik, han leger med, når vi ikke er sammen, fortæller Kasper Eistrup.

Kashmir udkom tidligere på året med albummet 'Trespassers', der er bandets sjette studiealbum. Det er fem år siden, at de sidst udgav et album, men allerede næste år vil Kasper Eistrup gerne i studiet igen. Men billedkunsten holder han fast i.

- Hvis jeg ikke gjorde det, så ville vi ikke have eksisteret. Det er pauserne væk fra de andre, der giver energi til at lave musik sammen, siger Kasper Eistrup.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: