MTV satser på dansk rockband

Det danske rockband New Politics er med på listen over de navne, MTV mener, man skal holde øje med i 2011

Det danske rockband New Politics er allerede på vej til et gennembrud i USA. (PR-foto)
Det danske rockband New Politics er allerede på vej til et gennembrud i USA. (PR-foto)

Musikkanalen MTV er ikke i tvivl: Et af de bands, der vil blive rigtig store i 2011, er det danske rockband New Politics.

Deres første single i USA - nummeret 'Yeah Yeah Yeah' - er ikke bare med i videospillet Need for Speed: Hot Pursuit, det er også med i computergiganten Dells reklamer. Og i foråret vil deres musik også kunne høres på en af de helts store Blockbusters. Så meget tyder på, at MTV får ret.

- Det håber vi da, griner David Boyd, der er forsanger i det danske band, og fortsætter.

- Vi er meget glade for, at vi er kommet med på listen. Det betyder rigtig meget for os at få den anerkendelse, vi er jo bare tre drenge fra lille Danmark. Så vi er meget stolte, fortæller han.

Koncerter i DK og Europa
Men det er ikke kun MTV, der er vilde med New Politics. Også den populære talkshowvært Jimmy Kimmel har inviteret bandet i studiet.

- Vi skal spille 'Yeah Yeah Yeah' og et af vores andre numre, der hedder 'Dignity', fortæller David Boyd, der netop er kommet hjem til Danmark efter at have opholdt sig i USA det meste af året. Her har bandet givet en masse koncerter, men nu kommer turen til det danske og europæiske publikum.

- Vi skal spille i Lille Vega den 29. januar, og så skal vi rundt til Frankrig, Tyskland og England, siger David Boyd.

Bandet var sidste år med i Karrierekanonen på P3 og har også spillet på Roskilde og Spot Festival.