Take That skuffede danske fans

Take That-fans ventede i timevis på deres idoler og fik ikke engang et 'hej' ud af deres tålmodighed.

Robbie Williams og kollegaerne fra Take That er her når sikkert ind i studiet og bliver interviewet til 'Go'aften Danmark'. (Foto: Anthon Unger)
Robbie Williams og kollegaerne fra Take That er her når sikkert ind i studiet og bliver interviewet til 'Go'aften Danmark'. (Foto: Anthon Unger)

Minusgraderne bider i kinderne foran Nimb Hotel ved Tivoli i København, hvor omkring 10 piger står med blok, kuglepen og kamera parat, og forventningens glæde lyser ud af øjnene på dem.

Klokken er snart halv tre og en Tivoli-vagt lidt længere nede af gaden gør tegn til mange vagter foran hotellets indgang. Så er det nu.

- Vores drenge kommer til landet, så vi er her for at byde dem velkommen, siger veninderne Christina Højkjær og Maria Bryrup, der faktisk mødte hinanden i en lignende situation for tre år siden.

Her stod de begge og ventede på Take That foran Hotel Skt. Petri og fik både autografer og en snak med drengene, da de ankom til hotellet.

Dengang var de søde
- Dengang var de rigtig søde til at tage sig tid til deres fans, siger en forfrossen Christina Højkjær, som har ventet foran Tivoli siden klokken 10.40.

- Men vi har hørt, at det er anderledes nu hvor Robbie er tilbage i bandet, tilføjer Maria Bryrup, der ikke deler manges begejstring over Robbie Williams comeback.

- Det er fint nok, men jeg synes også, de klarede sig rigtig fint, da de bare var fire, siger den 27-årige Take That-fan.

To sorte Mercedes med tonede ruder nærmer sig hotellet.

- Det er nu. Jeg begynder at græde, lyder det nærmest panisk fra en pige, mens Tivoli-vagterne begynder at skubbe de fremmødte væk fra indgangen, så de fire popstjerner kan komme ubesværet ind.

Men euforien er ganske kort. For de fire Take That-medlemmer, der er i Danmark for at lave interviews forud for sommerens koncert, har ikke tid til deres fans.

Ikke antydningen af et vink
Først Jason Orange, så Gary Barlow, Mark Owen og til sidst Robbie Williams stiger ud af de to biler og er på få sekunder inde på hotellet uden antydningen af et vink eller en hilsen til de fremmødte fans.

Og for Christina Højkjær er fire timers ventetid i den danske vinterkulde omdannet til skuffelse.

- Det var helt vildt skuffende, siger den 29-årige Take That-fan, som har fulgt bandet siden 1990.

- Jeg håber, vi får muligheden senere.