Take That giver ekstra koncert i Danmark

Mark, Jason, Gary, Howard og Robbie giver ekstra koncert i Parken fredag 15. juli

Der bliver formentlig endnu engang rift om billetterne, når salget til ekstrakoncerten med Take That skydes løs på mandag. (Foto: AP)
Der bliver formentlig endnu engang rift om billetterne, når salget til ekstrakoncerten med Take That skydes løs på mandag. (Foto: AP)

Billetterne til Take Thats koncert i Parken lørdag 16. juli blev revet væk på ingen tid, men nu er der atter håb for de fans, der i første omgang måtte gå forgæves.

I forbindelse med bandets optræden i 'Go'aften Danmark' leverede Mark, Jason, Gary, Howard og Robbie en tidlig julegave til deres mange danske fans.

Take That giver nemlig en ekstra koncert i Parken, København, fredag 15. juli.

Billetsalg mandag
Billetsalget til ekstra-koncerten med ’the fab five’ starter på mandag 6. december kl. 10 gennem Billetnet/ billetnet.dk/ 70 15 65 65/ på posthuset. Koncerterne kan måske være med til at give de skrantende turisttal et skub, da det er de eneste koncerter i Norden.

’Progress Live 2011’ er bandets største turné nogensinde, og det er samtidig første gang siden 1995, at alle 5 medlemmer turnerer sammen. ’Progress’ er også titlen på Take Thats seneste album, som har præsteret et indsalg i de danske pladebutikker på ikke færre end 50.000 eksemplarer. ’Progress’ landede direkte på førstepladsen af den danske hitliste.