Se Burhan G og Nik & Jay nøgne

I musikvideoen til sin nye single 'Tættere På Himlen' smider Burhan G tøjet sammen med Nik & Jay. Se de første eksklusive billeder her

Burhan G smider tøjet i sin kommende musikvideo. (Foto: Michael Christensen, Gaucho Film)
Burhan G smider tøjet i sin kommende musikvideo. (Foto: Michael Christensen, Gaucho Film)

Burhan G, der sammen med Medina fik hele landet til at synge med på ' Mest Ondt', er i bogstaveligste forstand hudløs ærlig i musikvideoen til sit nye hit, 'Tættere På Himlen', hvor Nik & Jay også medvirker.

Hvor den visuelle inspiration til 'Mest Ondt' var en hyldest til Chris Isaaks legendariske strandvideo 'Wicked Game' med Helena Christensen, er den nye video en kærlig hilsen til D’Angelo’s MTV hit, 'Untitled (How Does It Feel)'.

- D’Angelo var helt klart en inspiration da vi fik ideen til 'Tættere På Himlen'. Han er jo så intens og stærk i sit udtryk. Vi har ikke lavet den samme video, men er uden tvivl blevet inspireret af enkeltheden og den total kompromisløse måde at fortælle historien på. Vi plejer at pakke os ind i vilde locations og masser af effekter, når vi hver for sig laver musikvideoer. Den her gang får vi planken ud og kan ikke gemme os bag dyre biler og koreograferede dansere. Det her er os helt ind til benet', fortæller Burhan G.

Resultatet kan ses, når musikvideoen til 'Tættere På Himlen' har premiere på mandag den 27. september på www.burhang.com

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter