Prinsen af Herning

Sportsprinsen, vinprinsen og landmandsprinsen kan godt gå hjem på deres slotte og lægge sig. I Herning er der kun en Prince

Prince gav Herning en koncert, der ikke lige er sådan at glemme. (Privatfoto)
Prince gav Herning en koncert, der ikke lige er sådan at glemme. (Privatfoto)

Onsdag begejstrede det lille funk-fænomen både københavnere og anmeldere - og tydeligvis også sig selv. En enkelt koncert i et propfyldt Forum var ikke nok for Prince, der spillede videre i Amager Bio til den lyse efterårsmorgen.

LÆS OGSÅ: Prince holdt morgenfest for de tålmodige

Heldigvis havde koncerterne i København ikke taget al energien fra det 52-årige popikon, inden han fredag aften spillede i Herning.

Anmelderne er enige om, at der var masser af saft og kraft tilbage i Prince, der både i Herning Folkeblad og Jyllands-Posten høster fem ud af seks stjerner.

LÆS OGSÅ: Snigangreb fra Prince

- Han gav med enormt overskud og imponerende overblik de cirka 13.000 tilhørere i den nye indendørs arena en oplevelse, som man skal have en meget hullet hukommelse for nogensinde at glemme, skriver Peter Schollert i sin anmeldelse i Jyllands-Posten.

Kunne ikke stoppe
Lige som i Forum havde Prince svært ved at stoppe koncerten - og med hans enorme bagkatalog, er det måske ikke så underligt.

- Naturligvis var den excentriske stjerne ikke færdig efter et par timer. Godt nok blev en del af lyset i arenaen tændt, og en del tilhørere begyndte at forlade stedet. Men ugens vel nok mest omtalte prins i Danmark ville give endnu mere af sig selv med yderligere en omgang musik, skriver Jyllands-Posten.

Koncerten i Herning var Princes tredje officielle koncert i Danmark i år.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få automatiske nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik bolig- og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time