Prince's Ida: En helt vild følelse

Hun kan stadig gå i fred, men Prince-bassisten Ida kan meget vel blive den næste Lars Ulrich

Bas-Ida var ikke forberedt på, at Prince hev hende frem på scenen. (Privatfoto)
Bas-Ida var ikke forberedt på, at Prince hev hende frem på scenen. (Privatfoto)

Efter en svedig funky nat i selskab med Prince er musik-legendens nye danske bassist helt overvældet.

- Ja, jeg er jo lidt træt, men det var fedt, ler Ida Kristine Nielsen - med kunstnernavnet Ida Funkhouser til ekstrabladet.dk, da vi møder hende på en café i nærheden af bandets hotel D'Angleterre.

Selv om onsdagen først bød på dyner, da torsdag vel var op mod seks timer gammel, så ser hun forbavsende frisk ud, selv om hun formentlig ikke har sovet mere end tre-fire timer.

Og hun er vild af begejstring over den flotte velkomst som det danske publikum gav hende.

Kan stadig gå i fred
- Det var en helt vild følelse at opleve det i Forum. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Folk vidste jo hvem jeg var... men det er nu ikke fordi jeg ikke kan gå i fred på gaden, smiler Ida med bassen.

Bedømt på responsen fra publikum i Forum, så forbliver Ida ikke et ukendt ansigt i Danmark. I går var hun Ida... i dag er hun pludselig i kategori med Lars Ulrich.

Et af Forum-koncertens højdepunkter var, da Prince skubbede den danske bassist helt frem på kanten af scenen og udfordrede hende til en voldsom bas-duel.

Vi tager den i a
- Det var slet ikke aftalt på forhånd. Han tog bare fat i mig og sagde vi tager den i a... prøv at følge mig, forklarer Ida Funkhouser, der har ikke kan pege på et favorit-øjeblik gennem de to en halv time, koncerten i Forum varede - eller de knapt to timer, som aftershowet i Amager Bio tog.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg svært ved at huske koncerterne sådan i detaljer, smiler hun og lover, at der venter Herning masser af funk i morgen.

1 af 2 Ida Kristine Nielsen - med kunstnernavnet Ida Funkhouser - jammede i Forum i aftes foran tusindvis af begejstrede danskere. (Foto: Thomas Lekfeldt)
2 af 2 Bas-Ida var ikke forberedt på, at Prince hev hende frem på scenen. (Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer