Billetbøvl til The Wall-koncert

Endnu en gang er der problemer med at få billet til en stor koncert via Billetlugen. Det er Roger Waters' The Wall-optræden i Parken til næste år, der giver billetbøvl

Forskellige fejlmeldinger mødte mandag morgen ivrige billetkøbere, der ville sikre sig en billet til sommerens The Wall-koncert i Parken.
Forskellige fejlmeldinger mødte mandag morgen ivrige billetkøbere, der ville sikre sig en billet til sommerens The Wall-koncert i Parken.

Mandag formiddag var det stort set umuligt at komme igennem på Billetlugens hjemmeside, hvis man var på jagt efter en billet til Roger Waters opførelse af Pink Floyd-klassikeren 'The Wall' i Parken til maj.

Ritzaus Bureau har gentagne gange forsøgt at reservere blot en enkelt billet, men meldingen fra hjemmesiden har hver gang været det samme: 'Der blev ikke fundet ledige billetter. Prøv venligst igen'.

Kunne ikke klare presset
Ifølge hjemmesiden skyldes meldingen, at der enten er udsolgt, eller at man efterspørger flere billetter end muligt. Men der blev altså kun efterspurgt en enkeltbillet, og derfor er det oplagt at tro, at der er udsolgt.

Men det er der ikke. Hos koncertarrangøren Live Nation, lyder meldingen: - Der er flere billetter. Det er Billetlugens side, der ikke kan klare presset. Så der er ikke andet at gøre end at blive ved.

Det er langt fra første gang, at der er bøvl med Billetlugen i forbindelse med store koncertbegivenheder.

Allerede tilbage i 2006 kunne DR's forbrugermagasin Kontant fortælle, hvordan en stribe af systemnedbrud hos Billetlugen var skyld i, at mange ikke fik billetter til drømmekoncerten.

Og problemerne er der stadigvæk. Tidligere i år var det Billetlugens håndtering af billetter til den efterspurgte AC/DC-koncert i Horsens, der gav mange koncertgængere grå hår i hovedet.

Herning-billetter til salg i morgen
Det har været, når der er store navne på plakaten som Madonna, Robbie Williams, U2 og George Michael på plakaten, at Billetlugen har haft problemer. Og Roger Waters og 'The Wall' er åbenbart også oppe i den kategori.

Billetsalget til Roger Waters-koncerten i Parken startede mandag formiddag klokken 10.

Tirsdag indleder billetlugen salg af billetter til Roger Waters anden danske optræden til næste sommer. Han opfører nemlig også "The Wall" i Herning den 13. juni. Billetsalget begynder klokken 10 - hvis ellers systemerne fungerer.

1 af 3 Roger Waters holder The Wall i live, når han utrætteligt turnerer verden rundt med Pink Floyds sange. (Foto: Ernst Van Norde)
2 af 3 Birgit og Jonas lå i lø siden tidligt mandag morgen for at få en billet til The Wall. (Foto: Mette Fleckner)
3 af 3 Forskellige fejlmeldinger mødte mandag morgen ivrige billetkøbere, der ville sikre sig en billet til sommerens The Wall-koncert i Parken.
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Musik
Mest læste i Musik
Hent flere

Skamhører

Thomas Treo skamhører

1.Van Morrison: 'Versatile' (Caroline-album/Ude 1. december)
2.Entombed: 'Clandestine: Live from Malmö Live Concert Hall' (Threeman-album/Ude nu)
3.No Age: 'Snares Like a Haircut' (Drag City-album/Ude 26. januar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.King Gizzard & The Lizard Wizard: 'Polygondwanaland' (Heavenly-album/Ude nu)
2.Whitney: 'Light Upon the Lake - Demo Recordings' (Secretly Canadian-album/Ude nu)
3.Liima: '1982' (City Slang-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen