- Jeg bider sgu hovedet af Ozzy

... lyder det fra forsangeren fra danske Black City, der mandag varmer op for mørkets fyrste i Herning

Bjørn Poulsen, Kristian Klærke, Mixen Lindberg og Jakob Bjørn Hansen udgør tilsammen fremadstormende Black City.
Bjørn Poulsen, Kristian Klærke, Mixen Lindberg og Jakob Bjørn Hansen udgør tilsammen fremadstormende Black City.

Når Mørkets Fyrste - The Prince of Fucking Darkness ham selv - mandag entrer scenen i Messecenter Herning er publikum forhåbentlig varmet godt op af danske Black City.

Det københavnskbaserede rockband har tidligere har ageret support for selveste AC/DC i Herning, men de to jobs skyldes bare held, lyder det på besindigt jysk fra forsanger Bjørn Poulsen.

- Det er det eneste saglige svar. Rent held.

Gået lidt på klingen erkender han dog, at det også handler om, at der ikke er så mange om buddet i disse tider.

- Det er ikke så mange danske rockbands, der lige er på vej op, som vi er det. Jo, måske er der nogle stykker. Men så kender jeg dem ikke godt nok, undskylder Bjørn Poulsen.

Ozzy er som humlebien
Netop Ozzy Osbourne er et af de koryfæer, som enhver dreng med rock i blodet må bøje det langhårede hoved for. Og således også drengene i Black City.

- Jeg har hørt Ozzy og Black Sabbath i mange, mange år. Og det gælder hele bandet. For vores vedkommende er han et stort ikon. Det er vildt at få lov til at varme op for The Prince of Darkness.

Hvad nu hvis han ikke lever op til Jeres forventninger?

- Det tror jeg, han gør. Bare han kan stå op på scenen og sige, 'I love you all', så er det gjort for mig.

- Jeg synes, det er imponerende, at han fortsætter. Han er ligesom humlebien. Den burde ikke kunne flyve, og han burde ikke kunne leve. Men han gør det sgu alligevel.

Ingen stoffer før koncerterne
Ozzy har bidt hovedet af flagermus. Hvordan vil du overgå det?

- Jeg bider hovedet af Ozzy. Hvis jeg får muligheden, bider jeg hovedet af Ozzy, skaldgriner Bjørn Poulsen, der ikke er bange for, at det - såfremt det skulle lykkes at få det helt store internationale gennembrud - kammer over i et orgie af sprut, stoffer og vilkårlig sex.

- Nej. Vi har en helt klar politik i bandet om, at vi hverken må være påvirket af det ene eller det andet før efter koncerterne. Ellers kan vi ikke præstere.

- Grunden til, at de gamle rockere kunne gøre det, var, at man dengang havde en ide om, at der var noget coolness over, at bandet var på syre. Den er der ikke mere. Publikum forventer, at du præsterer det, du har talt dig selv op til.

Verdensherredømmet
Hvor længe kan I nøjes med at være opvarmningsband?

Faktisk spillede vi jo i går og i dag på vores lille turne i Danmark i større byer. Og i foråret kører vi en decideret landsdækkende turne. Og to dage efter 'Ozzy' skal vi til Stockholm for at finde ud af, om der er nogen i Sverige, der gider at høre på os. Og så skal vi til Tyskland, Norge og Finland.

- Hvis de gør det, så håber jeg, at vores forårsturné udvides til hele skandinavien og Tyskland.

- Og så håber vi naturligvis på, at det fortsætter, indtil vi har overtaget verdensherredømmet, siger Bjørn Poulsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer