Annonce:
Annonce:

Har AGF fået muskelsvind?

Hjemstavnsklubben AGF fik et par spydige ord med på vejen, da Jacob Haugaard sammen med en vaskeægter muskelsvindler åbnede Grøn Koncerts store scene

Jacob Haugaard og Tonni er ikke blege for at tage pis på sig selv og andre. (Foto: Rumle Skafte)
Jacob Haugaard og Tonni er ikke blege for at tage pis på sig selv og andre. (Foto: Rumle Skafte)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

I et lettere bizart sort fetish-kostume åbnede Århus-komikeren Jacob Haugaard sammen med den topgejlede muskelsvindsramte ungersvend Tonni hovedscenen på dette års første grønne koncert i Esbjerg.

1. divisions-klubben AGF fik ved den anledning et par hårde ord med på vejen. Blandt andet af Tonni, der til Esbjerg-publikummets store morskab mente at vide, at AGF var blevet ramt af kollektivt muskelsvind, hvilket måske kan tjene som forklaring på holdets bemærkelsesværdige tabel-røvtur sidste sæson.

Efter åbningstalen lovede Jacob Haugaard til Ekstra Bladet, at han hellere end gerne vil være behjælpelig med at formidle kontakt mellem de dygtige folk i Muskelsvindfonden og de kriseramte sportsdrenge i AGF.

Både Tonni og Jacob var gode til på professionel vis at skamrose det lokale Esbjerg-publikum for byens dygtige fodboldhold og ikke mindst mange smukke unge kvinder.

Efter skamrosningen af Esbjerg fik Haugaard dog langsomt sporet sig ind på det, som hele ifølge ham selv går ud på - nemlig musikken.

- Der er vist også noget musik i dag. Det havde jeg nær glemt. Nyd hinanden. Nyd festen og nyd kærligheden, lød den afsluttende kærlighedssvada fra Haugaard, inden han gav ordet og mikrofonen videre til endnu en Århus-stjerne ved navn Tina Dickow.

Få mere information på www.groenkoncert.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: