Så er Skanderborg Festival udsolgt

En lille måneds tid før den store fest går i gang i bøgeskoven i Skanderborg, kan festivalen melde alt udsolgt af partoutbilletter

Vanen tro er der udsolgt i god tid til årets Skanderborg Festival, der i år finder sted i dagene fra den 4. til den 8. august. (Foto: Johnny Frederiksen)
Vanen tro er der udsolgt i god tid til årets Skanderborg Festival, der i år finder sted i dagene fra den 4. til den 8. august. (Foto: Johnny Frederiksen)

Hvis du gik og overvejede om fire dage med (forhåbentlig) sol & sommer, fest & fadøl og musik & masser af mennesker var noget for dig i den første uge af august, så har du overvejet for længe.

Der er nemlig ikke længere mulighed for at købe billetter til fire dages festival i Skanderborg. Danmarks smukkeste festival har netop meldt alt udsolgt af de såkaldt partoutbilletter, altså fire-dages adgangspas.

Samtidig er der også udsolgt af fredags- og lørdagsbilletterne, så eneste mulighed for at komme med på skovtur, hvis man ikke allerede har sikret sig en billet, er en billet til torsdag eller søndag.

Det er dog heller ikke de værste dage at tilbringe i Skanderborg. Torsdag spiller Thomas Helmig, Dizzy Mizz Lizzy og Faithless, mens Roxette lukker og slukker om søndagen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Delbert McClinton and Self-Made Men + Dana: 'Tall, Dark, & Handsome' (Hot Shot-album/Ude 26. juli)
2.Ty Segall: 'First Taste' (Drag City-album/Ude 2. august)
3.Russian Circles: 'Blood Year' (Sargent House-album/Ude 2. august)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Bombay Bicycle Club: 'Demos 2004-2008' (Mmm...-album/Ude nu)
2.Sofia Bolt: 'Waves' (Loantaka-album/Ude nu)
3.Sigur Rós: 'Ágætis byrjun - 20th Anniversary Deluxe Edition' (Krunk-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere