Annonce:
Annonce:

Kvamm forgylder Kvamm

Nephews gulddreng gav sig selv en lønforhøjelse på 1,2 millioner

Nephew tjente sidste år over ni millioner kroner. Bandet er derved officielt en del af det musikalske landskabs superliga. (Foto: Mogens Flindt)
Nephew tjente sidste år over ni millioner kroner. Bandet er derved officielt en del af det musikalske landskabs superliga. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT
Simon Kvamm har fået en gedigen lønforhøjelse af sin chef.

Som tilfældigvis er ham selv.

I forhold til 2008 hev gulddrengen nemlig 1.190.171 kroner mere hjem i løn, så han samlet set tjente 1.375.334 kroner i årsløn i 2009.

Det fremgår af det seneste regnskab fra hans personlige firma, Walkie Talkie Boy ApS, der samtidig afslører, at han ikke har problemer med at forsørge sin lille familie.

Hele tre millioner kroner hev firmaet hjem i forskellige indtægter, hvoraf hovedparten kom fra hans engagement i Nephew.

Indkomsten i 2008 var da også særdeles beskeden, hvis man udelukkende ser på det offentlige regnskab. Her tjente han nemlig kun 185.163 kroner – eller 15.430 kroner om måneden.

Formentlig har 35-årige Kvamm dog andre indtægter, som ikke bogføres i hans firma, men som går ind som personlig indkomst.

Stenrig kunstner
Simon Kvamm kunne også have hevet ekstra 100.000 kroner ud af firmaet om måneden. I stedet valgte han at lade 1,2 millioner stå i firmaet.

Det betyder, at egenkapitalen hos den stenrige kunstner nu er oppe på 5.838.565 kroner.

I et tidligere interview med Ekstra Bladet har Simon Kvamm betonet, at han ikke føler, han er kommet sovende til sin succes.

– Jeg synes sgu ikke, at jeg bare har siddet i held. Jeg har arbejdet pisse hårdt og har haft alle mulige kampe med mig selv og omverdenen. Men jeg føler mig privilegeret. Jeg føler mig meget ydmyg over, at jeg er kommet igennem med mine ting. Men at jeg er kommet dertil, skyldes ikke held. Det er fortjent. Det synes jeg.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: