Roskilde klar til Eminem...

Men er Eminem klar til Roskilde?

Eminem - er i Europa i juli. (Foto: AP)
Eminem - er i Europa i juli. (Foto: AP)
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Igennem det sidste årti har navne som Snoop Dogg, Kanye West og Jay Z repræsenteret amerikansk hiphop på Roskilde Festivals Orange Scene.

I løbet af samme årti har rygterne om en optræden af Eminem været vedvarende og højlydte, når navnene til festivalen begyndte at blive offentliggjort.

Indtil videre har fans af den aldrig mundlamme Marshall Mathers dog ikke fået ønsket om en optræden på Roskilde opfyldt.

Men i år er rapperens koncertprogram skruet sådan sammen, at en koncert på Roskilde ville passe godt ind både tids- og genremæssigt.

Således er det i dag blevet offentliggjort, at Eminem spiller på hele tre festivaler i Europa umiddelbart efter afslutningen på Roskilde festival den 4. juli.

Irerne får fornøjelsen af ham til deres Oxygen Festival, der løber af staben ugen efter Roskilde. Skotterne kan ryste deres kilt til hans aggresive beats i samme weekend til deres 'T In The Park' festival, og minsandten om Eminem ikke også lægger vejen forbi alpelandet Schweiz, hvor han spiller mellem den 9. og 11. juli på Openair Frauenfeld.

Roskilde afviser...foreløbig
Roskilde festivals bookinggruppe, der står for at hente danske og internationale navne til festivalen, har tidligere i år haft følere ude omkring den blonde rapper.

- Vi havde kontakt til hans europæiske agent tidligere. De spurgte, om vi ville være interesserede i ham, hvis det kunne lade sig gøre. Det var vi umiddelbart, men det viste sig, at hans tidsplaner ikke passede med datoerne for Roskilde Festival, siger musikchef Rikke Øxner til ekstrabladet.dk

Stort navn
Eminem ville være et af de seks hovednavne, festivalen annoncerer hvert år. Men rapperen har ikke tidligere været en reel mulighed for festivalen.

- Eminem har ikke tidligere været interesseret i at spille på europæiske festivaler. Det har han så valgt at gøre i år. Det passede bare ikke med tidsperioden, at han kunne spille på Roskilde, så med mindre han ændrer den, så er han ikke en mulighed i år, siger Rikke Øxner til ekstrabladet.dk

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind