P3 Guld-nomineret har aldrig set showet

Forsangeren for I Got You On Tape, der fredag er nomineret til hovedprisen ved P3 Guld, har aldrig selv set showet. Bandet kan vinde 100.000 tiltrængte kroner

Jacob Bellens fra I Got You on Tape ved ikke meget om, hvad han går ind til til P3 Guld. Han har nemlig aldrig set showet. (Polfoto)
Jacob Bellens fra I Got You on Tape ved ikke meget om, hvad han går ind til til P3 Guld. Han har nemlig aldrig set showet. (Polfoto)

Når hovedprisen ved P3 Guld overrækkes fredag aften, får tv-seere og publikum i Koncerthuset i DR-Byen et glimt af de stjerner, der i fremtiden vil lyse Danmark op fra deres plads på musikhimlen. Blandt de nominerede til P3 Prisen er I Got You On Tape med forsanger Jacob Bellens i spidsen.

- Der er prestige i at vinde prisen. DR og P3 er jo dem, der brødføder os alle sammen, når vi bliver spillet i radioen, siger Jacob Bellens, der dog indrømmer, at han ikke har set nogle af de otte foregående P3 Guld-arrangementer.

Pengene ville gøre livet lettere
En ting er den hæder og prestige, som vinderen af P3 Prisen kan bade i. Noget andet er de 100.000 kroner, der følger med, og som gør prisen til landets største rytmiske musikpris - penge der vil gøre karrieren lidt mere sorgløs for et ungt fremadstormende band som I Got You On Tape.

- Det er en pris, der vil kunne sponsorere os det næste stykke tid på turnéer og i forbindelse med pladeudgivelser, siger Jacob Bellens til Ritzau.

Flotte anmeldelser
I Got You On Tape pladedebuterede tilbage i 2006 og udgav sidste år gruppens tredje album, der bar titlen 'Spinning For The Cause'.

Pladen høstede flotte anmeldelser og blev af musikmagasinet Soundvenue kaldt for 'en omgang sublim sangskrivning og vellykkede indie-eksperimenter'.

Bortset fra P3 Lytterhittet er både de nominerede og vinderne ved P3 Guld udpeget af radiostationens egne eksperter. Det overordnede kriterium er ifølge P3 selv, at 'musikken skal have et højt niveau indenfor sin genre'.

Optræder live til showet
I Got You On Tape-forsangeren ønsker ikke at vurdere bandets chancer for at skubbe de andre nominerede, Julie Maria, Oh No Ono, Turboweekend og When Saints Go Machine, til side og stille sig øverst på rockskamlen.

- Vi er oppe imod nogle stærke navne. Jeg holder meget af Oh No Ono og synes også, at Turboweekend er et godt band, siger Jacob Bellens, der sammen med sine tre bandmedlemmer får chancen for at vise, hvad han kan, når bandet optræder live som en del af P3 Guld-showet.

En del musikentusiaster måtte klikke forgæves på tastaturet, da arrangørerne kunne melde alt udsolgt om formiddagen den 5. januar - samme dag som billetterne var blevet sat til salg. Alle kan dog være med foran tv'et fredag aften klokken 21, når DR 2 sender direkte fra P3 Guld.

0 kommentarer
Vis kommentarer