Musikken i gang på Roskilde

- Det er super fedt, at man har mulighed for at se mindre kendte bands, før festivalen starter på torsdag, fortalte 26-årige Lise Høgh, under koncerten med de purunge punkere fra det danske band 'Ice Age'

'Ice Age' falder tydeligvis i denne fans smag søndag aften på Roskilde Festivalen. (Foto: Rasmus Flindt Bjerg)
'Ice Age' falder tydeligvis i denne fans smag søndag aften på Roskilde Festivalen. (Foto: Rasmus Flindt Bjerg)

De musik-hungrende gæster på Roskilde Festival kunne allerede fra søndag eftermiddag få standset de værste koncert-abstinenser.

For på festivalens Pavillion Juniorscene startede de traditionelle warm-up koncerter, som holder festival-gryden i kog før braget for alvor starter på torsdag.

Og søndagens sidste band på scenen var knægtene fra det københavnske band 'Ice Age', som ganske uimponeret gik på scenen og gav den fuld smadder med deres fandenivoldske musik.

- Jeg fik en elektronisk tekstbesked fra min bror, hvor der stod, at jeg skulle se bandet, derfor gik jeg herop, fortalte den 26-årige nyuddannede sygeplejerske Sine Søndergaard under den hæsblæsende koncert, og tilføjer:

- Det er super fedt, at de bare går på scenen med en cool arrogance, og så bare spiller noget helt smadret musik. Men det er sgu ret fedt!

Peter Peter producerer

Og Sines veninde, Lise Høgh, der også er en 26-årig sprit-frisk sygeplejerske, er begejstret for, at der er live-musik hele ugen:

- Det er super fedt, at man har mulighed for at se mindre kendte bands, før festivalen starter på torsdag, slutter den hatteklædte Roskilde-veteran, som sammen med Sine bor i Camp Langeløg.

Drengene fra 'Ice Age' er selv dugfriske på den danske musikscene, men de har allerede lavet deres første EP, som er produceret af den danske musik-legende Peter Peter, der er tidligere guitarist i 'Sort Sol', og som senere blandt andet har udgivet to plader med bandet 'The Bleeder Group'.

'Ice Age' på MySpace

1 af 3 Forsangeren i 'Ice Age' viser køligt overblik, selv om det går hurtigt på guitaren. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
2 af 3 Sine Søndergaard og Lise Høgh nyder, at musikken spiller før festivalpladsen åbner på torsdag. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
3 af 3 'Ice Age' falder tydeligvis i denne fans smag søndag aften på Roskilde Festivalen. (Foto: Rasmus Flindt Bjerg)
0 kommentarer
Vis kommentarer