Danske Black City varmer op for AC/DC

- Vi vil ikke opføre os som om, at det er vores koncert, siger den ydmyge forsanger i det danske rockband Black City, der varmer op for giganterne AC/DC i Horsens

Bjørn Poulsen og resten af Black City skal varme op for selveste AC/DC 5. juni i Horsens. (Pressefoto)
Bjørn Poulsen og resten af Black City skal varme op for selveste AC/DC 5. juni i Horsens. (Pressefoto)

Den 5. juni bliver Casa Arena i Horsens ramt af et seriøst rock n' roll-tog, når de australske rock-mastodonter AC/DC rammer den jyske by med deres Black Ice turné.

Men det er ikke kun Angus Young og de andre rødder i AC/DC, som får muligheden for at sende dig på en 'Highway to Hell'.

Med som supportband er nemlig det nye danske rockband Black City, som spiller moderne riff-baseret guitar-rock inspireret af bands som Foo Fighters og Queens of the Stone Age.

Store fans
Black City's selvbetitlede debutalbum udkom den 3. maj og blev modtaget med fine anmeldelser. Forsanger Bjørn Poulsen ser frem til tjansen som support for verdens, måske, største rockband.

- Vi er allesammen store fans af AC/DC, så det er en stor chance, og det bliver en kæmpe oplevelse! Vi ved jo godt, at publikum kommer for at høre AC/DC, så vi vil ikke opføre os som om, at det er vores koncert, fortæller Bjørn Poulsen og fortsætter:

- Men der skal være fuld hug på, så publikum kommer i den helt rigtige stemning til hovednavnet, siger sangeren, som ifølge bandets producer Frederik Thaae: 'Har en klassisk rockvokal med en vildskab, man ikke har hørt i lang tid.'

Det næste store rockband
Black City håber, at de bliver et af de store bands på den danske rockscene, og med pladeselskabet Universal i ryggen, er de godt på vej.

- Vi håber selvfølgelig, at vi bliver det næste store danske rockband. Og vores forventninger er høje, fortæller Bjørn Poulsen med sin rolige stemme og viser lidt jysk mådehold:

- Det er jo en svær branche, så vi tager én dag ad gangen. Men vi er faktisk lige kommet i A-rotation på P3, og det er der ikke mange rockbands, som gør, så det er vi stolte af.

Mangler på Roskilde
Black City spiller udover AC/DC-tjansen en række koncerter i forsommeren og planlægger en turne til efteråret.

Bandet er dog ikke på Roskilde Festivalens plakat, hvilket Bjørn ikke er helt tilfreds med.

- Programmet på årets Roskilde er ret godt med blandt andre Prince, Muse og Motörhead som hovednavne - men Black City mangler for at have et rigtigt fedt program!, afslutter Bjørn Poulsen med et grin.

Black City's MySpace

Se videoen til Black City's hit 'Summertime' HER

Og danske Volbeat skal også varme op for AC/DC i Tyskland: LÆS HER

Udover koncerten i Horsens kan Black City opleves følgende steder i forsommeren:

21. maj – Voxhall, Århus som del af SPOT festivalen

2. juni – Copenhagen Live, København

4. juni – Bremen, København

10. juni – Start! Festival, København

19. juni – Hysten Festival, Odder

Koncerten med AC/DC og Black City er udsolgt!

1 af 2 Brian Johnson og Angus Young får deres publikum varmet op af Black City i Horsens. (Foto: AP)
2 af 2 Bjørn Poulsen og resten af Black City skal varme op for selveste AC/DC 5. juni i Horsens. (Pressefoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer