Annonce:
Annonce:

Nephew åbner klimabraget med gratis koncert

Der er dømt gratis folkefest, når klimakoncerterne - der er arrangeret i samarbejde med Roskilde Festival - skydes i gang den 7. december

Nephew giver den gas for klimaet på Rådhuspladsen i december. (Foto: Mogens Flindt)
Nephew giver den gas for klimaet på Rådhuspladsen i december. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Der skulle være rig mulighed for at få sig håndfuld spændende musikalske oplevelser, når det store klimatopmøde i København om få dage skydes i gang.

Det er netop afsløret, at Nephew bliver det første band på Rådhuspladsen på klimatopmødets åbningsaften d. 7. december.

Roskilde Festival og Københavns Kommune har i forbindelse med den del af klimatopmødet, der hedder ' Hopenhagen LIVE ' lavet et musikprogram, som ifølge dem selv giver 'et spændende musikalsk akkompagnement' til de øvrige begivenheder på Rådhuspladsen.

Ud over Nephew er der allerede præsenteret en stribe navne, hvor koncerten med genopståede Malk De Koijn vel nok er blandt de mest spektakulære.

Se hele bandlisten nedenfor, hvor du også kan læse Hopenhagen LIVEs egne beskrivelser af kunstnerne:

Annonce:

NEPHEW bliver første band, man vil kunne opleve til Hopenhagen LIVE og de indtager Rådhuspladsen mandag d. 7/12, kl. 19.15.

De danske folkehelte blander på suveræn vis danske og engelske ordbrokker og spiller en særegen elektrorock, som er både energisk, kantet og melodiøs. Med deres på én gang lokale og internationale rocklyd er Nephew en perfekt, kritisk skildring af nutidens Danmark, og de danske yndlinge vil helt sikkert også overbevise udenlandske gæster.

ELECTROJUICE blander electronica, hiphop og techno på så overbevisende manér, at de to århusianere allerede har varmet op for The Prodigy og været på turné med Familjen og The Wong Boys. Electrojuice giver koncert l ørdag d. 12/12.

NEGASH ALI imponerer med sin stemningsfulde og reflekterede hiphop, der bl.a. omhandler hans opvækst i flygtningelejr og tilknytningen til det fjerne Eritrea. Negash Ali giver koncert lørdag d. 12/12.

Annonce:

MIKE SHERIDAN optrådte på de københavnske klubscener, mens han stadig var folkeskoleelev og boede i sine forældres hus på Amager. Med debutalbummet I Syv Sind slog electronica-kunstneren sit navn og talent fast hos det brede musikpublikum. Mike Sheridan giver koncert lørdag d. 12/12.

VINNIE WHO laver dansk disco-pop i særklasse, så selv spejlkuglen bliver svimmel. Catchy, 80’er-agtig pop fra en purung sangsmed og falsetsanger. Vinnie Who giver koncert lørdag d. 12/12.

OUTLANDISH har ligeledes udviklet en unik sound, der kombinerer deres kærlighed til amerikansk hiphop, R&B og soul med tonefarver og klange fra næsten hele den brogede klode. Outlandish spiller om eftermiddagen søndag d. 13/12.

GOGOL BORDELLO tager afsæt i balkan og klezmer, men føjer punk, rock og utallige endnu mere usandsynlige elementer til de øst-klingende harmonikaer og violiner. Gogol Bordello giver koncert tirsdag d. 15/12

MALK DE KOIJN fik dansk hiphops vådeste drøm til at gå i opfyldelse denne sommer, da de gav koncert på Roskilde Festival. Den sprogfornyende trio har skabt sit eget personlige brand med deres skæve og kreative tilgang til hiphoppen og det danske sprog. Malk De Koijn giver koncert fredag d. 18/12 kl. 20.00

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: