Amok med nødblus på Roskilde

En 25-årig mand antændte et nødblus på Roskilden Festivalen og kastede det hen over nogle telte. Han er nu sigtet af Politiet

I formiddags antændte en 25-årig påvirket mand fra Herlev et nødblus på Roskilde Festivalens vestlige campingplads. Manden valgte derefter at kaste blusset henover nogle telte, men heldigvis landede det på en bagvedliggende mark, hvor der opstod en mindre brand.

Ingen kom til skade, og manden er nu sigter af politiet efter Straffelovens paragraf 252, om at forvolde fare for andres liv og helbred, fortæller Henrik Møller Nielsen, Politiets afviklingsleder på Roskilde Festivalen.

Den sigtede har fået klippet sit armbånd og sendt hjem, men han vil høre nærmere fra Politiet. Han bar på et nødblus mere.

Fandt røgbomber
Henrik Møller Nielsen fortæller, at der i en plastikpose tæt på gerningsstedet er blevet fundet en pose med tre røgbomber. Men det er endnu ikke afklaret, om bomberne har forbindelse til den sigtede.

Indtil videre har Politiet modtaget 26 anmelder om tyverier på festivalen, og heldigvis har der endnu ikke været nogle voldssager eller voldtægter. En person fra nørrebro har fået konfiskeret tre gram hash, men ellers har Politiet ikke fundet narko.

- De 26 anmeldeser er cirka det samme antal, som der plejer at være på denne tid af festivalen, og vi håber, at resten af ugen forløber stille og roligt, slutter Henrik Møller Nielsen, Politiets afviklingsleder på Roskilde Festivalen.

0 kommentarer
Vis kommentarer