Burhan og Medina som Chris og Helena

Se de flotte billeder fra Burhan G's nye video, hvor han sammen med Medina forsøger at genskabe stemningen fra Chris Isaaks 'Wicked Game'

Burhan G og Medina skal sætte blodet i kog hos begge køn. (Foto: Michael Sauer Christensen)
Burhan G og Medina skal sætte blodet i kog hos begge køn. (Foto: Michael Sauer Christensen)
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Sangeren Burhan G sender sit album af samme navn på gaden i morgen, mandag, og her har han haft gæsteoptræden af sussessangerinden Medina

De to har tidligere i denne uge været i Malaga sammen med et filmhold, hvor de har indspillet musikvideoen til singlen 'Mest Ondt'.

Den er løst modelleret over Chris Isaaks klassiske 'Wicked Game', hvor han og Helena Christensen flirter på en strand.

- Musikvideoen til 'Wicked Game' er en af de videoer som stadig 20 år efter sin premiere står helt skarp i hukommelsen.

- Medina og jeg syntes, det kunne være sjovt at forsøge at genskabe noget af den stemning og intimitet, der er i Isaaks video, som jo er helt unik. Det her er vores tribute til en af verdens bedste musikvideoer, lyder det fra albumaktuelle Burhan G.

Skal acceptere sin krop
Medina er således videoens kvindelige blikfang, mens den 26-årige skønhed kunne nu aldrig finde på at sammenligne sig selv med den danske supermodel.

- Jeg er ingen Helena. Og det bliver jeg heller aldrig.

- Jeg gad godt at være hende, men det er jeg ikke, og jeg skal bare lære at acceptere, hvordan jeg ser ud, og hvordan min krop tager sig ud og føle, at jeg er okay, siger hun til ekstrabladet.dk/musik og minder os om, at hun jo ikke har så meget tøj på under disse optagelser.

Grænseoverskridende
Medina har ikke selv set videoen, der endnu ikke er færdigklippet og først har premiere 19. april. Men hun understreger, at hun er rigtig glad for billederne, selv om de først ikke var helt lette af få i kassen.

- Altså, der var en rigtig god stemning under optagelserne. Men jeg var godt nok lidt nervøs i starten. For det var ret grænseoverskridende at skulle være intim med en person, du i forvejen kender på en helt anden måde.

- Men jeg gav efterhånden slip, og så kørte det bare.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind