Dicte var tæt på at miste barn

Stress var ved tæt på at få alvorlige konsekvenser for sangerinden Dicte. Hvis ikke hun skruede tempoet ned, risikerede hun at abortere, lød beskeden

Sangerinden Dicte. (Foto: Linda Johansen)
Sangerinden Dicte. (Foto: Linda Johansen)

Sangerinden Dicte var så hårdt ramt af stress, at hun var i fare for at abortere ufrivilligt.

Sådan lød beskeden til sangerinden sidste år i en turbulent periode i hendes liv med både graviditet og skilsmisse fra D-A-D-trommeslager Laust Sonne.

- Der var meget, jeg gerne ville nå, og så kunne jeg ikke finde ud af at skrue ned for tempoet, indtil der var nogen, der sagde, at det skulle jeg gøre nu. for ellers kunne jeg risikere at tabe mit barn, fortæller Dicte til Go'morgen Danmark.

43-årige Dicte er for første gang i fire år albumaktuel med sin nye udgivelse 'Tick Tock'. En plade blandt andet bærer præg af skilsmissen sidste år.

- Det er det, man kan som kunstner. Man kan tage ens personlige oplevelser, og så kan man dechifrere dem og få dem til at blive til noget, siger Dicte.

Hun og Laust Sonne har to børn sammen. Sixten blev født i 2003 og lille Ava er i dag bare ni måneder gammel. Laust forlod Dicte lige efter Avas fødsel.

- Det er ikke sådan, at den her plade handler om mit privatliv. Men den handler om nogle af de tanker, man gør sig, når man bliver skilt, og det, man går igennem, fortæller Dicte til Go'morgen Danmark.

Dicte blev forladt til fordel for en yngre Model. Laust valgte nemlig at skifte den 43-årige sangerinde ud med den cirka 10 år yngre Maria Erwolter.

Maria Erwolter er skuespiller og danser og er blandt andet kendt fra roller i filmen 'Pusher II', tv-serien 'Anna Pihl' og TV 2 Zulus komedieserie 'Kristian'.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.The Bevis Frond: 'We're Your Friends, Man' (Fire-album/Ude 7. december)
2.Lifesick: 'Swept in Black' (Isolation-album/Ude 21. december)
3.Panda Bear: 'Buoys' (Domino-album/Ude 8. februar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.J Mascis: 'Elastic Days' (Sub Pop-album/Ude nu)
2.Matt Corby: 'Rainbow Valley' (Atlantic-abum/Ude nu)
3.Unknown Mortal Orchestra: 'IC-01 Hanoi' (Jagjaguwar-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen