Seebach-brødrene hænger på hinanden

Brødrene Seebach laver alt sammen, både i arbejdet og privat. Familiebåndene er så stærke, at vennerne må bede dem om at styre sig

Hitmageren Tommy Seebachs to sønner, Rasmus og Nicolai, følger i deres fars fodspor. Rasmus’ debutalbum, som brødrene har produceret i deres fælles produktionsselskab, har foreløbig indbragt en platinplade. (Foto: Nicolai Svane)
Hitmageren Tommy Seebachs to sønner, Rasmus og Nicolai, følger i deres fars fodspor. Rasmus’ debutalbum, som brødrene har produceret i deres fælles produktionsselskab, har foreløbig indbragt en platinplade. (Foto: Nicolai Svane)
De er sammen hele tiden og altid. Nicolai og Rasmus Seebach driver ikke bare produktionsselskabet ’Top Notch Music’ sammen, hænger ud i studiet og er hinandens bedste venner. De er også brødre og kan umuligt slippe af med hinanden.

– Hvis ikke vi var brødre, er det ikke sikkert, vi ville blive ved med at arbejde sammen. Vi skændes jo også. Men vi hænger på hinanden, og det ved vi jo godt. Så vi arbejder videre – måske også ud over den grænse, man ellers ville have sat, forklarer Nicolai.

Klar rollefordeling
Når brødrene, der er sønner af den krølhårede hitmager Tommy Seebach, laver musik, er Rasmus i front som sanger. Han hittede i foråret med nummeret ’Engel’ og udgav sit debutalbum sidst i september. Brødrene er dybt afhængige af hinanden, selv om de er meget forskellige.

Nicolai er typisk storebror. Han er den praktiske hund og ’manageren’, der får tingene til at ske. Målrettet, som den leder af en søskendeflok han er.

– Rasmus er mere den, der sørger for, at alle i familien er glade. Det er vigtigt for ham at glatte ud, fortæller Nicolai om sin lillebror, der er det mellemste barn i søskendeflokken på tre.

Rasmus er også mere vild og spontan end Nicolai. Han er jo lillebror.

– Jeg synes jo, det er ’sjovt at have det sjovt’. Jeg rejser, hvis jeg har lyst og kommer hjem og skylder 20.000 kr. Nicolai kan da også godt lide at rejse. Man han skal lige have tjent en million først, siger Rasmus.

Italiensk familie
Når italienerne siger ’La Famiglia’ betyder ordet mere end bare betegnelsen for personer med det samme blod i årerne.

Det er ikke tilfældigt, at de gamle italienske mafia-klaner blev kaldt ’familier’. Familien er det vigtigste. Du kæmper sammen med den, og forlader du den, dør du.

Når Nicolai, Rasmus og Marie Seebach siger ’familien’ kunne de lige så godt sige ’La Famiglia’ med tyk italiensk dialekt. Deres søskendebånd er stærke som fiskesnører.

– Ja, det er egentlig næsten som i en italiensk gangster-film, fortæller Marie Seebach, der er den yngste i flokken.

Nu må I styre jer
– Nogle gange siger vores venner ’ej, nu må I sgu lige styre jer’ med de der familiebånd. Vi bruger meget tid sammen og er stolte af hinanden. Da vi var børn, ville vi ofte bare hellere lege med hinanden end med andre børn, fortæller Marie.

Når hun skal beskrive, hvordan det er at være Nicolai og Rasmus’ lillesøster, leder det også tankerne hen på sydens karakteristiske familietraditioner.

– Jeg er blevet passet meget på af mine brødre. Det er helt vildt, fortæller Marie.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.J.J. Cale: 'Stay Around' (Because-album/Ude 26. april)
2.Steve Earle & The Dukes: 'Guy' (New West-album/Ude 29. marts)
3.Townes Van Zandt: 'Sky Blue' (Fat Possum-album/Ude 8. marts)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Collider: '-><-' (Escho-album/Ude nu)
2.Ladytron: 'Ladytron' (Ladytron-album/Ude nu)
3.The Entrepreneurs: 'Noise & Romance' (Tambourhinoceros-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen