Tokio-drengene elsker danske tøser

Tyske Tokio Hotel hævder at være helt pjattet med de danske piger

Sangeren Bill Kaulitz ved en premiere i Berlin i sidste uge. Drengene fra Tokio Hotel glæder sig til at komme til Danmark. (Foto: Getty Images)
Sangeren Bill Kaulitz ved en premiere i Berlin i sidste uge. Drengene fra Tokio Hotel glæder sig til at komme til Danmark. (Foto: Getty Images)

De fire tyske emo-drenge med de karakteristiske frisurer og sort øjenmakeup har siden 2005 henrykket piger over hele verden. Og succesen fortsætter for sangeren Bill Kaulitz, 20, hans tvillingebror, guitaristen Tom, ligeledes 20, Georg Listing, 22, på bas og Gustav Schäfer, 21, på trommer.

Om få måneder kan Tokio Hotel opleves for første gang på en scene i Danmark, når bandet gæster Forum 1. marts 2010.

Men det er ikke første gang, de kommer til landet. De fire teenageidoler har været på ferie i Danmark som børn, og allerede dengang var de glade for danske piger.

– Vi var små, da vi besøgte Danmark, men Tom blev alligevel forelsket, mens vi var der, fortæller tvillingebror Bill.

Tom selv vil da heller ikke udelukke, at en ny forelskelse kan finde sted under det forestående besøg i Danmark.

– Det er desværre ikke så let. Når vi er på tour, har vi forbud mod at tage kvinder med i tourbussen. Men vi ved ikke, om vi skal vi feste på hotellet eller ude i byen, og det er overhovedet ikke udelukket, at vi skal møde nogle dejlige danske piger, siger Tom, som er fri på markedet ligesom både Bill og Gustav.

Kan ikke gå på gaden
Drengene har siden 2005 givet genlyd i musikverdenen, og især blandt unge piger har de haft enorm succes. Med fem album bag sig koncentrerer drengene sig hovedsageligt om live-optrædener og turneer i 2010. Succesen har dog ikke været lutter strithår og store koncerter for de fire unge mænd. Deres popularitet er efterhånden blevet så enorm, at de ikke kan bevæge sig frit på gader og stræder.

– Vi går ikke ud på gaden i private ærinder mere. Vi har aldrig haft problemer med vores fans, men ude i offentligheden kan man møde folk, som er psykisk syge, og vi har haft problemer med stalkers, fortæller Bill, som glæder sig til at møde de danske fans.

– Vi kommer med et kæmpe show med flammer på scenen og alt muligt. Og vi ser rigtig, rigtig meget frem til at møde danskerne, lyder det i kor.

Sorte subkulturer:

Henrik Lists roman 'Kære fucking dagbog' indeholder en gloseliste, så voksne og andre udenforstående kan forstå det ungdomssprog, som bogens hovedperson Kat bruger. Her er de mest grundlæggende begreber.

Emo: Forkortelse for emotional eller emotional hardcore. Følsom, poppet og melodisk punk. Opstår i USA i slutningen af 1980'erne. Nu praktiseret af bands som My Chemical Romance, Tokio Hotel og The Used.

Kiddie-punkere (eller kiddies): Små punkere på 10-15 år.

Scene-kids: Emo-piger er typisk 11-15 år. Derefter begynder de ofte at kalde sig scene-kids, som er en mere cool, ironisk og voksen udgave af emo-kulturen.

Se mere på: www.kaerefuckingdagbog.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Iggy Pop: 'Free' (Loma Vista-album/Ude 6. september)
2.!!!: 'Wallop' (Warp-album/Ude 30. august)
3.Giant Sand: 'Recounting the Ballads of Thin Line Men' (Fire-album/Ude 20. september)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Amason: 'Galaxy I' (Kobalt-album/Ude nu)
2.Pete Yorn: 'Caretakers' (Shelly-album/Ude nu)
3.Electric Youth: 'Memory Emotion' (Watts Arcade Inc.-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere