Ridderslag til brødrene Olsen

Brødrene Olsen fik overrakt en guldplade for salget af deres seneste album forud for en koncert med Cliff Richard i Forum

Cliff Richard synger duet med Brødrene Olsen på deres nye album. Så han fik selvfølgelig også en guldplade i Forum. (Foto: Benjamin Kürstein)
Cliff Richard synger duet med Brødrene Olsen på deres nye album. Så han fik selvfølgelig også en guldplade i Forum. (Foto: Benjamin Kürstein)
– Det er et ridderslag. Større bliver det ikke, om så de kommer fra alle fire verdenshjørner, grinede Jørgen Olsen om den hæder, der blev ham og bror Noller til del før Cliff Richard-koncerten i Forum.

Olsen-brødrene havde netop fået overrakt hver en guldplade for salget af deres seneste album, 'Respect', men også en tredje deltager i projektet fik guld med hjem fra en middag, som koncert-arrangør Arne Worsøe var vært for i Forums restaurant før koncerten.

Cliff himself, der synger duet med brødrene i nummeret 'Look Up Look Down', tog sammen med Shadows-guitaristen Hank B. Marvin nogle minutter fri fra koncert-forberedelserne for også at få guld mellem hænderne.

Blev tiljublet
Der blev klappet og knipset med kameraerne, da de to legender trådte ind i det lille aflukke, hvor veteraner fra pigtråden og dansktoppens storhedstid – bl.a. Johnny Reimar, Keld & Hilda, Birthe Kjær, Sir Henry, Bjørn Tidmand, Dario, Sir Henry, Hitmakers-drengene og Danmarks største Cliff-fan, Jørgen de Mylius – var inviteret til middag af Arne Worsøe, der næsten har været lige så længe i branchen som 50-års jubilarerne Cliff og The Shadows.

For Brødrene Olsen var det selvfølgelig et skulderklap af de store at få en pop-personlighed som Cliff til at medvirke på et af deres numre, men for den 69-årige brite var det såmænd såre logisk. Han har altid kunnet lugte et hit, når han bliver præsenteret for det.

– Jeg fik en af deres plader, og den forlod aldrig mit stereoanlæg, fortalte Cliff, før han forsvandt igen og gjorde sig klar til at stå over for det udsolgte Forum.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Iggy Pop: 'Free' (Loma Vista-album/Ude 6. september)
2.!!!: 'Wallop' (Warp-album/Ude 30. august)
3.Giant Sand: 'Recounting the Ballads of Thin Line Men' (Fire-album/Ude 20. september)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Amason: 'Galaxy I' (Kobalt-album/Ude nu)
2.Pete Yorn: 'Caretakers' (Shelly-album/Ude nu)
3.Electric Youth: 'Memory Emotion' (Watts Arcade Inc.-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere