Mystik om gratis Backstreet-koncert i DK

Backstreet Boys spiller gratis klimakoncert i Danmark. Men det er endnu hemmeligt, hvor mange der kan komme med, og hvor det skal foregå

Brian Littrell, AJ McLean, Nick Carter, Kevin Richardson og Howie Dorough. (Foto: AP)
Brian Littrell, AJ McLean, Nick Carter, Kevin Richardson og Howie Dorough. (Foto: AP)

Den amerikanske supergruppe Backstreet Boys giver en gratis koncert i Danmark i forbindelse med klimatopmødet i København i december. Men optakten er præget af en del mystik.

Fra officiel side er det ikke muligt at få bekræftet, hvor koncerten bliver afholdt, og dermed er det også uvist, hvor mange der får mulighed for at komme med til koncerten.

Det eneste, der ligger fast, er, at koncerten kommer til at foregå i København den 7. december. Koncerten er blevet til i et samarbejde mellem Europa Kommissionen og selskabet bag tv-stationen MTV, MTV Networks International.

Ritzau erfarer dog, at koncerten kommer til at foregå på et af de mest populære spillesteder i København, nemlig Vega på Vesterbro.

Formentlig vil koncerten blive afholdt i spillestedets største koncertsal, Store Vega, der kan rumme 1500 tilskuere, så der er en hel del gratis billetter at komme efter.

Det er ikke helt så ligetil at få fingrene i en af Backstreet-billetterne. For at få det skal man først registrere sig på hjemmesiden www.mtvplay4climate.eu. Her vil man så få besked via mail, om man er kommet på gæstelisten.

Men det er ikke gjort med det. Gæstelisten vil nemlig blive så stor, at der ikke er plads til alle. Derfor er det først på koncertdagen, at det hele bliver afgjort, når spillestedet slår dørene op.

Her vil folk blive lukket ind efter det berømte først til mølle-princip, så man skal altså også tage plads i god tid ude foran Vega, hvis man vil høre det berømte boyband.

Rækker tålmodigheden og nerverne ikke til at satse på en gratis billet, så er der dog råd for det. Allerede dagen efter giver bandet koncert i Valby Hallen, og der er stadig billetter til salg.

Den løsning er dog ikke gratis. En billet til koncerten i Valby koster 430 kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Iggy Pop: 'Free' (Loma Vista-album/Ude 6. september)
2.!!!: 'Wallop' (Warp-album/Ude 30. august)
3.Giant Sand: 'Recounting the Ballads of Thin Line Men' (Fire-album/Ude 20. september)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Amason: 'Galaxy I' (Kobalt-album/Ude nu)
2.Pete Yorn: 'Caretakers' (Shelly-album/Ude nu)
3.Electric Youth: 'Memory Emotion' (Watts Arcade Inc.-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere