Dizzy Mizz Lizzy gendannes - måske

Tim Christensen taler i et nyt interview om en gendannelse af sit populære ungdomsband Dizzy Mizz Lizzy

- En gendannelse kommer nok på et tidspunkt, siger Tim Christensen. (Foto: Thomas Sjørup)
- En gendannelse kommer nok på et tidspunkt, siger Tim Christensen. (Foto: Thomas Sjørup)

Det danske magasin Arena har i denne måned Tim Christensen på forsiden. I bladet taler den danske sanger og sangskriver om sin karriere og en gendannelse af Dizzy Mizz Lizzy.

Den storsælgende rock-trio - der blev opløst for 10 år siden - blev i 2006 genforenet for en enkelt aften i forbindelse med en støttekoncert på Vega i København, og nu afslører Tim Christensen, at fans sandsynligvis godt kan sætte næsen op efter mere.

- Musikalsk fik vi afleveret, det vi skulle med genforeningen. Det var en rørende oplevelse, fordi vi fik en ubetinget kærlighed fra publikum. Nostalgien har store muskler, og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at en gendannelse nok kommer på et tidspunkt, siger Tim Christensen i Arena-interviewet.

Om baggrunden for opløsningen af det succesfulde band siger Tim:

- Dizzy døde af hård mave. Af alle de indtryk vi ikke kunne fordøje.

Han fortæller desuden om tiden med Dizzy-turné i Japan og Europa, der blev fordrevet med bajere og hash, samt at hans tilgang til musik blev doven og sjusket, og at passionen røg.

Som bonusoplysning kan det oplyses, at selv om Tim Cristensen fra tid til anden er træt af at blive sat i bås, som 'ham der skrev Nikolaj & Julie-sangen', så var det indtægterne fra netop dette nummer - der senere blev solgt videre til Celine Dion - der betalte for hans store Frederiksberg-lejlighed.