René Dif raser over festival-dødsrygter

Rygtet om Aqua-drengens død har suset rundt imellem teltene på Roskilde Festivalen i adskillige dage. René Dif er bestemt ikke begejstret for den 'hjernedøde joke'

Det er ikke første gang, René Dif er blevet udsat for dødsrygter. (Foto: Jakob Jørgensen)
Det er ikke første gang, René Dif er blevet udsat for dødsrygter. (Foto: Jakob Jørgensen)

– Jeg synes helt ærligt, at folk, som starter rygter om andres dødsfald, skulle tænke sig lidt om. Hvis den slags rygter når frem til ens nærmeste, før man selv har nået at dræbe rygtet, kan det skabe meget unødig bekymring. Derfor er det virkelig en hjernedød joke, når nogen sætter sådanne løgnehistorier i omløb, siger René Dif.

Rygtet om Aqua-drengens død har suset rundt imellem teltene på Roskilde Festivalen i adskillige dage, og blev først officielt afkræftet i går. Men det er ikke første gang, at dødsrygter opstår af det rene ingenting. Sidste år var det den kendte DJ Alligator, der pludselig var gået bort – til sin egen store overraskelse.

Underligt og langt ude
Og ude i den store verden har blandt andre George Clooney været nødt til at udsende erklæringer om, at han trods rygterne stadig trak vejret og var rask og rørig.

– Rygtet om min død er stærkt overdrevet. Jeg hørte det selv allerede i onsdag, da jeg netop havde afsluttet et stort tv-show i Norge. Det var meget underligt. Langt ude faktisk, fastslår Dif.

Chokeret popdreng
Han tilføjer, at han skyndte sig at ringe til datteren og resten af familien for at berolige dem, inden rygterne nåede frem.

– For nogle år siden prøvede jeg det også. Da ramte rygterne først en god ven fra Færøerne, som var på besøg i Jylland, og han blev stærkt chokeret, fordi han ikke kunne få fat i mig på telefonen, fortæller popdrengen.

At Diffen ikke er gået bort, men ’bare i Jylland’ kan bekræftes af adskillige tusinde mennesker, for Aqua har netop spillet i Nibe for fulde huse. Og mon ikke at en enkelt eller to blandt publikum ville have bemærket, hvis Barbie Girl-brummeren havde virket død under koncerten.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Townes Van Zandt: 'Sky Blue' (Fat Possum-album/Ude 8. marts)
2.Ray Charles: 'Modern Sounds in Country and Western Music, Volumes 1 & 2' (Concord-albums/Ude igen 26. april)
3.Demon Head: 'Hellfire Ocean Void' (Svart-album/Ude 22. februar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.The Entrepreneurs: 'Noise & Romance' (Tambourhinoceros-album/Ude nu)
2.Beirut: 'Gallipoli' (4AD-album/Ude nu)
3.Sharon Van Etten: 'Remind Me Tomorrow' (Jagjaguwar-abum/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen