Har stået i Springsteen-kø siden lørdag

Fødselaren Carsen Kragelund har i tre dage stået i kø til tirsdagens Bruce Springsteen-koncert

Carsten Kragelund lytter ikke til andet end Bruce Springsteen.(Foto: AP/Matt Miller samt Screendump)
Carsten Kragelund lytter ikke til andet end Bruce Springsteen.(Foto: AP/Matt Miller samt Screendump)

Når den 63-årige rockveteran Bruce Springsteen sammen med sit E Street Band tirsdag aften fyrer op for forstærkerne og holder fest i Parken i København, bliver det med den 42-årige murer Carsten Kragelund helt oppe foran scenen.

Springsteen skrev autografer til fans

Aalborgenseren har nemlig siden lørdag stået i kø foran nationalarenaen, så han kan stå i forreste geled og hylde idolet.

Stadig billetter til Springsteen i aften

- Det kan jo være, at han inviterer mig op på scenen for at danse, forklarer den muntre jyde, da Ekstra Bladet fredag formiddag taler med ham.

Carsten er så stor fan af 'The Boss', at han faktisk ikke lytter til andet musik, og han har set idolet spille 'et sted mellem 10 - 15 - 20 gange', som han selv udtrykker det.

Fødselsdag
På den amerikanske superstjernes nuværende turne skal Carsten overvære fem af koncertene, men han af endnu til gode at møde Bruce personligt.

- Men det kan jo være, at han kommer herud i dag, griner den store fan.

Ikke nok med at han i dag endnu engang skal se Bruce på scenen, er det faktisk og så Carstens fødselsdag. 42 år fylder han.

Derfor har hans venner hængt flag på Parkens mur, og den lille gruppe af ventende fans sang tidligere på dagen fødselsdagssang.

Se hele interviewet med Carsten i klippet herover artiklen

Bruce Springsteen under en koncert sidste år i CenturyLink Center, Omaha. (Foto: AP/Matt Miller)