50-årig hegnspringer dobbelt-anholdt

En stærkt beruset bornholmer raserede Roskilde midtby, efter han blev bortvist fra festivalen

Man kan feste alt det man vil på Roskilde Festivalen, så længe man, som manden her, har købt et armbånd (Arkivfoto/Polfoto/Jesper Mortensen).
Man kan feste alt det man vil på Roskilde Festivalen, så længe man, som manden her, har købt et armbånd (Arkivfoto/Polfoto/Jesper Mortensen).

Politiet måtte fredag anholde en heftigt beruset bornholmer to gange, inden de til sidst valgte at smide ham til nedkøling i detentionen.

Den 50-årige mand havde i første omgang håbet på, at han kunne deltage i Roskilde Festivalen uden at investere i det 1.810 kroner dyre armbånd. Han hoppede over hegnet, der indrammer festivalens 113.000 deltagere, men blev opdaget af et par vagter klokken 06.33.

Med politiets hjælp fik vagterne oplyst mandens identitet, og han fik derefter en afgift på 3600 kroner af festivalen for ikke at bære armbånd.

Læs også: Adskillige Roskilde-armbånd klippet i nat

Skreg ved supermarked
En halv time senere ankom manden til Roskilde station, hvor han begyndte at genere folkene i ventesalen. Han blev i første omgang bortvist, men vendte hurtigt tilbage igen, hvilket resulterede i en kortvarig anholdelse.

Men hverken bøde og advarsel stoppede den berusede bornholmer. Tre timer senere måtte politiet endnu engang anholde manden, fordi han råbte og skreg, mens han truede folk omkring et supermarked tæt ved Roskilde Station. Denne gang valgte politiet at smide ham i detention, ind til han igen blev løsladt fredag aften med et bødeforelæg for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Stadig meget narko
Midt- og Vestsjællands Politi oplyser i døgnrapporten, at de også har sigtet en mand, der gik rundt på Roskilde Festivalens campingområde med et knojern. I forbindelse med visitationen blev manden også sigtet for at være i besiddelse af hash.

Senere på aftenen blev en anden 23-årig mand fra København sigtet for at være i besiddelse af narkotika med henblik på salg. Manden blev taget med på politistationen og afhørt, hvilket førte til en ransagning af hans bopæl. Ransagningen afslørede, at mandens bopæl var fyldt med remedier til brug for salg af narko.

Og der har været godt gang i narkohandlen på festivalen natten til lørdag. Her oplyser politiet, at de har skrevet 53 bøder for overtrædelse af Lov om euforiserende stoffer.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Musik
Mest læste i Musik
Hent flere

Skamhører

Thomas Treo skamhører

1.Tyler Childers: 'Purgatory' (Hickman Holler-album/Ude 5. januar)
2.Henning Stærk: 'Big Boss Man' (Strongman-single/Ude 19. december)
3.De Forbandede: 'Den evige nat' (Some Studio-album/Ude 15. december)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.New Order: 'NOMC 15 - Live' (Mute-album/Ude nu)
2.Wilco: 'A.M. - Special Edition' (Sire-album/Ude nu)
3.Whitney: 'Light Upon the Lake - Demo Recordings' (Secretly Canadian-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen