Vinderne af P3-Guld 2012 tager på turné

Det danske band When Saints Go Machine vandt dette års P3 Guld-pris. Nu starter de deres Danmarksturné

When Saints Go Machine håber, at årets fornemme P3-pris kan være med til at lokke folk til deres koncerter. (Foto: Mogens Flindt)
When Saints Go Machine håber, at årets fornemme P3-pris kan være med til at lokke folk til deres koncerter. (Foto: Mogens Flindt)

De fire medlemmer af det anmelderroste electro-popband When Saints Go Machine har kun haft en lille uges tid til at komme sig oven på at have vundet P3 Guld-prisen 2012. Nu er de på turné rundt i Danmark.

Læs også:

Se også: (FLASH)When Saints Go Machine: Fortjent

Torsdag aften var det Aalborg, der lagde hus til koncerten med Nikolaj Manuel Vonsild, Jonas Kenton, Simon Muschinsky og Silas Moldenhawer, der tilsammen udgør gruppen.

- Det er rart at komme i gang igen. Det er hyggeligt, siger Jonas Kenton til Ritzau og fortæller videre, at torsdagens koncert var en fest.

Håber pris sælger billetter
Fredag går turen til Herning. Efter det følger Aarhus, Odense, Slagelse, Albertslund og København. Jonas Kenton fortæller, at de glæder sig til at skulle spille alle steder, men især i København.

- Vi glæder os mest til Den Grå Hal. Der kommer et opvarmningsband, der hedder 'New Build', hvor nogle af medlemmerne fra gruppen 'LCD Soundssystem' er gået sammen med medlemmer fra gruppen 'Hot Chip'. Det glæder vi os rigtig meget til, siger han.

Læs også:

Se også: Saints vandt P3 Prisen

Selvom det er få dage siden, at gruppen modtog den fornemme lytterpris, håber de, at opmærksomheden omkring den, kommer til at have en positiv effekt på billetsalget.

- Jeg håber, vi sælger flere billetter. Men sådan noget ved man aldrig. Billetsalg er ligesom pladesalg. Det er svært at regne ud på efterhånden. Og svært at gennemskue. I første omgang er det jo bare en cadeau overhovedet at vinde prisen, siger Jonas Kenton.

- Vi vil jo gerne have, at der er så mange som overhovedet muligt, der hører den musik, vi knokler med at få lavet, fortsætter han.

When Saints Go Machine blev dannet i 2007 og vandt i 2009 P3-prisen Årets talent.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Pan American: 'A Son' (Kranky-album/Ude 8. november)
2.Underworld: 'Drift Series 1' (Caroline-album/Ude 1. november)
3.The Good Ones: 'Rwanda, You Should Be Loved' (Anti-album/Ude 8. november)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Big Thief: 'Two Hands' (4AD-album/Ude nu)
2.Trentemøller: 'Obverse' (In My Room-album/Ude nu)
3.Allah-Las: 'Lahs' (Mexican Summer-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere