P3 Guld: Mangel på kendte

Der var god stemning inden showet gik i gang - men få kendisser dukkede op

(Foto: Mogens Flindt)
(Foto: Mogens Flindt)

(DR Byen) Forhallen i DR Byen summede af mennesker inden aftenens prisuddeling P3 Guld i koncerthuset, men der var ikke mange kendte at spotte. Og de få kendte der troppede op var sparsomme med at pege på deres personlige favorit.

- Jeg har ikke nogen favorit, men jeg glæder mig rigtig meget til at høre When Saints Go Machine, sagde Anders Breinholt.

Læs også:

Sidste år løb Fallulah med P3 Prisen og de 100.000 kroner. (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT Dansk kunstner bliver 100.000 rigere

Adam Duvå Hall var ikke mere meddelsom.

- Jeg glæder mig bare sindssygt meget til at høre moderne musik inde i den sal.

Læs også:

Kidd har været mere i overskrifterne for sine skandaler det seneste år end for sin musik. Alligevel er han nomineret til P3 Prisen. (Foto: DR) DK MusikNYT Skandale-rapper nomineret til P3 Guld

Han var sidste år vært for netop P3 Guld sammen med Sara Bro. Og de kunne begge mærken kriblen i kroppen for at komme op på scenen igen.

- Er du sindsyg, det var noget af det sjoveste, jeg har prøvet. Sidste år stod vi bare og kiggede på musikken nogle gange, så de måtte hente os, når vi skulle på. Det var så vildt, sagde hun og ville gerne røbe sin favorit.

- Jeg er stor fan af Niklas og håber han vinder.

0 kommentarer
Vis kommentarer