TV: Anni Fønsby og Susan K i ny musikvideo

Maria Donna er klar med en musikvideo til singlen 'Stripped to the bone'. I videoen optræder flere kendte kvinder

Maria Donna optræder selv forholdsvist afklædt i musikvideoen. Nøgenheden skal ifølge sangerinden symbolisere sårbarhed. (Foto: Screendump fra musikvideo)
Maria Donna optræder selv forholdsvist afklædt i musikvideoen. Nøgenheden skal ifølge sangerinden symbolisere sårbarhed. (Foto: Screendump fra musikvideo)

Hun er måske bedst kendt for sin deltagelse i Talent 09 på TV2 sammen med gemalen Michael Bjørnsson - og ikke mindst deres stormombruste liv i den kulørte presse.

Men Maria Donna forsøger nu at træde ud af den skygge ved at sparke liv i en solokarriere.

I den forbindelse har hun her på ekstrabladet.dk premiere på sin nye video til singlen 'Stripped to the bone'.

Fokus på kriseramt kvinder
Et nummer, der skal sætte fokus på kriseramte kvinder i Danmark, som Maria Donna også har oprettet en fond til. Overskuddet fra singlen går ifølge Maria Donna til kriseramte kvinder i Danmark.

I musikvideoen medvirker flere kendte kvinder. Mest bemærkelsesværdigt er det nok, at den rufferidømte brystbombe Anni Fønsby optræder. Men også Susan K, Jackie Navarro, Anders Bircows kone Marion og Hollywoodfruen Lisa Aybike kan ses optræde ganske kortvarigt i musikvideoen. (Anni Fønsby kan opleves præcist fire minutter og 50 sekunder inde i musikvideoen)

- Det er nogle kvinder, jeg kender personligt og som gerne ville hjælpe mig med budskabet. De er nogle skønne kvinder og stærke hunkøn. Jeg blev lidt overrasket over, at så mange kendte sagde ja til at medvirke, fortæller Maria Donna til ekstrabladet.dk.

Optræder afklædt
Hovedpersonen optræder selv afklædt i musikvideoen, der med sin titel og fremtoning nemt kan fremstå med erotiske undertoner. Men budskabet er ifølge Maria Donna helt anderledes.

- Nøgenheden symboliserer, at man er sårbar. Strippet fra hvem man er og følelsesmæssigt skåret ind til benet, forklarer hun.

Videoen handler om et par, der i starten er lykkelige, men ender med, at manden slår kvinden. De to er i øvrigt spillet af Rasmus Dall, der har medvirket i Paradise Hotel, og Camilla Sofie, der i øvrigt er datter af Michael Bjørnsson - nu Michael Monetz.

Se musikvideoen i tv-indslaget over artiklen!

1 af 2 Rufferidømte Anni Fønsby optræder ekstremt kortvarigt i Maria Donnas musikvideo. (Foto: Screendump fra musikvideo)
2 af 2 Maria Donna optræder selv forholdsvist afklædt i musikvideoen. Nøgenheden skal ifølge sangerinden symbolisere sårbarhed. (Foto: Screendump fra musikvideo)
0 kommentarer
Vis kommentarer