Klikkongen Ole Henriksen hitter på YouTube

Alle vil høre den glade dreng udbryde 'I looove it' på PULS-singlen 'Dope'

'I looove it'. Sætningen der har brandet Ole Henriksen, kan nu genhøres på YouTube, hvor han er den nye konge af klik. (Foto: Gregers Tycho).
'I looove it'. Sætningen der har brandet Ole Henriksen, kan nu genhøres på YouTube, hvor han er den nye konge af klik. (Foto: Gregers Tycho).

Ole Henriksen er ikke længere kun cremekongen. Nu kan han fremover kalde sig 'Klikkongen af YouTube'.

Siden dance-duo'en PULS udgav singlen 'Dope', er danskerne valfartet til YouTube for at høre ham brøle 'I looove it'.

Over 400.000 seere har allerede været forbi YouTube. Et tal, der fortsat stiger. Allerede på releasedagen var succesen til at ane, for den gik direkte ind på top fem på iTunes hitlisten og blev på Youtube den 10. mest sete musikvideo worldwide. 'Nummer et på din hitliste' synger Niel Baarsby, og det kan man vist roligt sige, at sangen 'Dope' er blevet.

Så kan du ikke få nok af den livsglade Ole Henriksen, så er du kun et klik væk fra at genhøre det landskendte citat 'I looove it' igen og igen.

HØR SANGEN PÅ YOUTUBE HER

Det gode humør og den smittende energi er også grunden til, at han var den udvalgte.

- Vi er sindssygt glade for at have arbejdet med Ole. Manden har en energi, vi aldrig har set, og den er sindssygt smittende. Vi har aldrig troet, at det her skulle få så meget omtale, for vi synes jo bare, at Ole var symbolet på at leve drømmen, og derfor var det ham, vi havde lyst til at have med, siger Micky Steel fra PULS.

Læs også: Glad, gladere, Ole Henriksen

Ole Henriksen tøvede ikke et sekund med at takke ja til samarbejdet.

- Jeg forguder de her drenge. Det er så vigtigt at have unge mennesker i sin vennekreds. Jeg bliver så inspireret, siger Ole Henriksen, som hoppede af glæde sammen med sin sekretær, da sangen var indspillet.

Singlen skulle da heller ikke vente længe, før den så dagens lys på en konference i Las Vegas. Folk var ellevilde, da Ole afspillede den. Derfor går PULS nu i studiet og indspiller den på engelsk.