Love Camp får lov at feste i Roskilde

Roskilde Kommune er klar med den nødvendige tilladelse til Roskilde Festivalens alternative nabo, Love Camp

Love Camp, der er et alternativ til Roskilde Festival har fået lov til at åbne. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)
Love Camp, der er et alternativ til Roskilde Festival har fået lov til at åbne. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)

Den omstridte alternative musikfestival Love Camp, der er nabo til Roskilde Festival, får alligevel tilladelse til at åbne efter længere tids tovtrækning med Roskilde Kommune.

Det oplyser kommunen.

- Love Camp får sin tilladelse mandag eftermiddag. Publikum får dog kun adgang indtil videre fra Rønøs Allé - adgang via Poppelgårdsvej skal behandles senere i teknisk forvaltning, siger Holger Petersen, kommunikationschef i Roskilde Kommune.

Love Camp er et privat initiativ, som har kæmpet for at få lov til at holde gratis fest for op mod 5000 mennesker på en nabogrund til Roskilde Festival.

- Vi behandler denne ansøgning om tilladelse til at holde fest som et hvert andet stort festarrangement. Vi har bare først modtaget ansøgningen fredag klokken 22.35, så det er først her i dag(mandag, red.), vi har haft mulighed for at kigge på det, siger Holger Petersen til ekstrabladet.dk.

Snylte-festival
Roskilde Festival ser imidlertid Love Camp som en snylte-fest, der udnytter den store festivals mange gæster. Roskilde Festivalen har udsendt en pressemeddelelse, hvori der står, at de ikke vil udtale sig yderligere om Love Camp. I pressemeddelelsen står der blandt andet:

'Roskilde Festival oplever, at initiativet alene handler om at snylte på Roskilde Festival som arrangement og udnytte Roskilde Festivals publikum til privat vinding.'

Og sådan fortsætter meddelelsen:

'Roskilde Festival kan kun tage afstand fra initiativet, som skaber store problemer ift. støj, naboer og trafik. Praktisk og afviklingsmæssigt er tiltaget kun til gene for Roskilde Festival – på ingen måde en hjælp eller en service for publikum.'0 kommentarer
Vis kommentarer