Trehjulet øko-diskotek på Roskilde

Solceller og et lastbilbatteri er løsningen, når man er på festival med et mobildiskotek

Manden bag det kraftige lydsystem hedder Lui Paldrup, men burde måske overveje at skifte navn til 'Ole Opfinder'. (Foto: Jakob Jørgensen)
Manden bag det kraftige lydsystem hedder Lui Paldrup, men burde måske overveje at skifte navn til 'Ole Opfinder'. (Foto: Jakob Jørgensen)

GALLERI: Festivalgæster løber ind på campingpladsen

LÆS OGSÅ: Succes for festivalen: - Roskildes hegn stod for presset

LÆS OGSÅ: Så er der SEXival

Roskilde Festival er en smeltedigel for musik, kultur og gode branderter. Men det er også stedet for opfindsomme folk. Tag for eksempel denne Christiania-cykel, som er blevet ombygget til et kørende diskotek, der får enhver lydmåler til at vise rødt. Og så er den næsten økologisk.

– Ja, den er jo bygget i haven. Og så har den solceller på taget, som gør, at lastbilbatteriet i bunden af cyklen ikke skal skiftes hver dag. Så jeg håber på høj sol, siger Lui Paldrup, der er opfinderen bag den trehjulede fest.

– Der er to basser og fire højttalere i. Og så er der grønt neonlys under bunden og lys i taget. Den skal virkelig ses, når det er blevet mørkt, siger Lui, der underholdt alle i køen med sin opfindelse i går eftermiddags, før der blev givet frit lejde til campingpladsen.

LÆS OGSÅ: Sving dilleren og kom med i nøgenløbet

LÆS OGSÅ: Skæv start på Roskilde

0 kommentarer
Vis kommentarer