Kato jagter Simon Kvamm

Dj'en har ikke fået sangerens velsignelse til at udgive sit remix af et Nephew-nummer

Dj'en Kato får travlt, når han i løbet af sommeren skal spille på årets Grønne Koncerter. Ud over at optræde skal han nemlig også løbe rundt efter Simon Kvamm fra De Eneste To, der også spiller til koncerterne.

- Jeg har på et tidspunkt lavet et remix af et nummer af Nephew, som jeg af en eller anden grund ikke har fået lov at sende ud, fortæller Kato.

Derfor vil han nu forsøge at få Simon Kvamm, der også er frontmand i Nephew, til at give sin tilladelse til, at Kato kan udgive sin version af et af bandets numre.

- Det kan godt være, jeg kommer til at jagte Simon Kvamm hver dag under Grøn Koncert for at få en underskrift på, at jeg må bruge det remix, jeg lavede for et par år siden. Eller lave noget nyt med ham, siger dj'en, der i øjeblikket er aktuel med dansehittet 'Sjus'.

Planer om samarbejder
Men mislykkes det at få Simon Kvamms velsignelse, har Kato andre planer om samarbejder under Grøn Koncert.

- Jeg har en idé om at tage et lille mobilstudie med i år. Jeg håber lidt på, at når folk har fået en kølig øl efter deres koncert, så kan jeg lokke nogen af dem ind forbi mig, og vi kan lave lidt ballade. Nu må vi se, siger Kato.

Ud over Kato har Grøn Koncert i år optrædener af Tv-2, De Eneste To, Medina, Kashmir, Dúné, Nik & Jay og Tim Christensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer