Intim Janet i København

Lillesøster Jackson glæder sig til at give sine danske fans en oplevelse i Falkoner Teatret, hvor storebror også vil blive mindet med en sang

Janet Jackson lover at spille en masse af sine mange hits, når hun gæster København søndag aften. (Foto: AP)
Janet Jackson lover at spille en masse af sine mange hits, når hun gæster København søndag aften. (Foto: AP)

Der er lagt op til en rigtig hygge-forestilling i Falkoner Teatret i aften.

Janet Jackson gæster København på sin turné, som strækker sig over Atlanten. Og nu er turen kommet til den danske hovedstad, der vil danne ramme om en intim koncert til sangerindens fans.

Og hun glæder sig til at møde sit danske publikum.

- De kan forvente at høre en masse af mine hits. Jeg ville ønske, at jeg kunne spille dem alle, men så skulle vi være der hele aftenen, haha. Det ville jeg nu ikke have noget imod, siger stjernen til ekstrabladet.dk.

LÆS OGSÅ: Janet Jackson: Michael drillede mig

Dedikeret til fans
Temaet for hendes turné er sange, som alle har ligget nummer et på hitlisterne. Og hun har dedikeret koncerterne til sine trofaste fans.

Derfor har hun valgt at spille på mindre scener, end hun tidligere har gjort for at komme tæt på publikum. Men hvad der præcis vil ske på scenen, vil hun ikke røbe.

- Jeg ved ikke, hvad vi vil gøre i København. Jeg kan godt lide ændre på showet undervejs. Men jeg håber, at folk kommer til koncerten og glemmer, hvad der sker i deres liv i nogle timer. Jeg ønsker bare, at fansene får en god aften, siger hun til ekstrabladet.dk.

LÆS OGSÅ: Intim Janet Jackson til Danmark

Michael bliver mindet
Udover at spille mange af sine egne hits, så vil Janet Jackson også minde sin afdøde storebror med en sang, som de før har sunget sammen.

- Jeg lavede sangen 'Scream' med 'Mike', og den vil jeg synge til showet. 'Scream' blev også nummer et på hitlisterne, og jeg håber, at fansene kan lide min egen udgave af den, siger lillesøsteren til King of Pop.

0 kommentarer
Vis kommentarer