Sultne festivalgæster raser - mens maven rumler

Fastfood? Hvilken fastfood? Festivalgæster venter i timevis i grotesk lange madkøer til Northside - til gengæld må man nu gerne have madpakker med

Festivalfolket i Aarhus var sultne lørdag aften på Northside. (Foto: ekstrabladet.dk)
Festivalfolket i Aarhus var sultne lørdag aften på Northside. (Foto: ekstrabladet.dk)

Sultne og fulde festivalgæster står i kø så langt øje rækker i det fugtige aarhusianske græs til Northside Festivalen. Sulten hos de 15.000 betalende gæster er blevet groft undervurderet.

Men efter at ekstrabladet.dk har skrevet om den groteske madsituation, har festivalledelsen nu besluttet at ophæve forbuddet mod medbragte madpakker. Men man må stadig ikke have bestik med, fortæller ekstrabladet.dks udsendte.

Én festivalgæst med rumlende mave ventede i tre kvarter på nachos, før hun fik nok og forlod festivalpladsen for at finde mad.

- Da der stadig var 30 numre til vores tur, gav vi op, siger hun.

Læs også: Northside badet i regn

Folk står i timelange køer til samtlige af de varme madboder.

- Det ville være hurtigere at tage ind til Aarhus og hente mad, siger en anden festivalgæst.

Tålmod: Burgere på vej
Festivalledelsen erkender blankt, at det ikke er godt nok, da ekstrabladet.dk spørger, hvorfor det skal tage så lang tid at få mad.

- Vi kan se, at de (boderne, red.) ikke kan følge med. Der er for meget tryk på og for lange køer, siger festivalarrangør Brian Nielsen til ekstrabladet.dk.

- Det er ikke særlig sjovt hverken for os eller for publikum, så vi opgraderer i morgen med fire nye boder med forskellige ting.

Et af problemerne har været, at festivalen har satset på økologiske hotdogs, raw food og andre ting, der ikke er hurtige at lange over disken. Derfor lover Brian Nielsen også, at de nye boder laver hurtigere fastfood.

Læs også: Aarhus fester - Det bliver blandt andet burgere og pommes frites. Det her handler jo først og fremmest om, at folk ikke skal stå i kø, siger han.

Der er der vist ingen tvivl om, at gæsterne ser frem til. Festivalens facebook-side strømmer allerede nu over af vrede indlæg.

Far er skuffet - og sulten
’Okay Jeg havde ventet noget helt andet. Hold K.... Hvor er det for ringe. 3 madboder til så mange mennesker og når så man har stået 1 time i kø for at få lov at betale, får man sgu lov at stå endnu en halv time for at få sin mad.’ skriver Marianne Koc.

Stephanie M. Brandt skriver:

’P. S madforbudet på pladsen på droppes og ellers må i stille flere boder op til i morgen. Vi har taget taxa indtil byen for at få mad og misser dermed en masse musik.’

Jens Møller Bay-Johansen:

’Hvornår begynder overflyvningerne, der tæppebomber festivalen med madrationspakker??? Far er ikke sur... Far er skuffet! - og sulten!’

0 kommentarer
Vis kommentarer