Den ultimative præmie til Bon Jovi-nørden

Ekstra Bladet udlodder to billetter til den udsolgte danske Bon Jovi-koncert samt en eksklusiv rundtur over, under og på scenen

Bon Jovi og guitarist Richie Sambora på scenen  i Kroatien. (Foto: AP)
Bon Jovi og guitarist Richie Sambora på scenen i Kroatien. (Foto: AP)

LÆS OGSÅ: Bon Jovi-guitarist klar til Horsens

LÆS OGSÅ: Danske nerver før Bon Jovi-turné

Hvis du er Bon Jovi-fan og måske en lille smule mere teknik- og musiknørdet end de fleste, bør du deltage i Ekstra Bladets gratis Bon Jovi-konkurrence.

Præmien er to billetter til den udsolgte koncert søndag den 19. juni i Casa Arena i Horsens. Men udover de to billetter inkluderer præmien desuden en grundig guidet rundtur over, under og på scenen.

Den eksklusive rundvisning hedder 'The Mike Rew Experience Backstage Tour' og inkluderer et komplet indblik i den enorme Bon Jovi-sceneproduktion.

Bon Jovis omklædningsrum
Mike Rev, som har været Bon Jovis faste crew-chef gennem mange år, giver en guided tur igennem hele produktionen inklusive det spektakulære RoboScreens system, som på denne turné bliver brugt for første gang i en sceneproduktion.

Man vil også blive introduceret for den enorme lysproduktion og alt det andet sceneudstyr. Desuden får man lov at komme ind i Jon Bons omklædningsrum under scenen og se Richie Samboras guitarer, guitar-gear og meget mere.

Deltag i konkurrence HER

Få en forsmag på backstage-rundvisningen HER

0 kommentarer
Vis kommentarer